Spomaľte tempo a naraňajkujte sa!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 10.12.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Žijete príliš rýchlo, aby ste si našli čas na také drobnosti akými sú napríklad raňajky? Robíte chybu! Nielenže máte nábeh na obezitu a môžete trpieť nadváhou, ale poriadne neobnovíte a nenaštartujete ani svoj metabolizmus. A tak sú vaše svaly aj mozog bez energie počas dňa. Spomaľte tempo a naraňajkujte sa s rodinou. Stačí vstať o pár minút skôr a nachystať na stôl tie správne potraviny pre zdravie.

Žijete príliš rýchlo, aby ste si našli čas na také drobnosti akými sú napríklad raňajky? Robíte chybu! Nielenže máte nábeh na obezitu a môžete trpieť nadváhou, ale poriadne neobnovíte a nenaštartujete ani svoj metabolizmus. A tak sú vaše svaly aj mozog bez energie počas dňa. Spomaľte tempo a naraňajkujte sa s rodinou. Stačí vstať o pár minút skôr a nachystať na stôl tie správne potraviny pre zdravie. 

Tie správne návyky

Všetko začína už v detstve. Čo sa za mladi naučíš...jednoducho sa naprogramujte na správne raňajkové návyky a doprajte ich celej rodine. Zabudnite na biele pečivo s nezdravou a mastnou oblohou, vyvarujte sa sladkým šiškám a rozhodne nepite sladené nápoje. Siahnite po najmladšej obilnine, po ovse. Táto obilnina obsahuje zdraviu prospešné látky ako lecitín, vitamíny skupiny B, fosfor, horčík, železo a vysoký podiel vlákniny. Dokonca obsahuje aj betaglukán, ktorý preukázateľne znižuje hladinu cholesterolu v krvi, pôsobí ako prebiotikum a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Dokonca potraviny s obsahom betaglukánu sa odporúčajú konzumovať aj pri redukčných diétach. Navodzujú totiž pocit sýtosti a obmedzujú chuť do jedla. Ovos si môžete dopriať v tej najchutnejšej podobe a to v müsli. Emco ponúka v rade Mysli na zdravie to pravé pre každého z Vás.  

Pre malých aj veľkých

Vykúzlite úsmev svojej rodine a pribaľte im na desiatu chutnú kombináciu banán a čokoláda ukrytú v ovsenej tyčinke od Emca. Rad Mysli na zdravie myslí na vás aj počas dňa a do jednej tyčinky schoval množstvo ovsených vločiek, 1,8 % sušených banánov a 6 % banánových kociek. Emco ovsená tyčinka je tým pravým spoločníkom pre kratučkú pauzu v práci alebo v škole. Ochutnajte chute nevídané a na pomlsanie tie najlahodnejšie. Výnimočná chuťou aj vôňou vás jednoducho očaruje. Siahnite po jednej alebo po trojbalení v krabičke.

Mysli na zdravie od Emca ponúka pre veľkých aj ďalšiu delikatesu, a to Ľahké a krehké s konopným semienkom. Ochutnajte ovsené vločky doplnené jačmennými, žitnými a pšeničnými vločkami v špeciálnej úprave, vďaka ktorej sú krehkejšie, mäkšie, chutné a ľahko konzumovateľné. Zo semienok si vychutnajte 12% dyňových a 5% konopných. Pre chrumkavosť obsahujú plátky lahodných mandlí. Dokonalý pomer omega 3 a 6 mastných kyselín s minerálmi vás jednoducho naladia do nového dňa.

Nezabúdajte na raňajky, doprajte si ich spoločne ako ranný rituál pred štartom do nového dňa s Mysli na zdravie.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.