Zvečnite si a zdieľajte vzácne spomienky pomocou prístrojov Canon
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 14.1.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Canon obohacuje svoju kolekciu vreckových fotoaparátov typu „namier a foť“ o dva nové modely so superzoomom – PowerShot SX600 HS a IXUS 265 HS. Sú ideálne pre nádejných začínajúcich fotografov, ktorí sú radi v centre diania: oba modely sú vybavené výkonným zoomom, novými kreatívnymi režimami snímania a bohatými možnosťami pripojenia. Vzácne životné okamihy tak môžete zachytiť a zdieľať s ostatnými maximálne jednoducho. Spomienky si uchováte nielen pre seba, ale môžete z nich vytvoriť aj krásne darčeky. Tlač z kompaktných fotoaparátov a smartfónov je teraz jednoduchšia než kedykoľvek predtým: postarajú sa o ňu dve nové kompaktné fototlačiarne SELPHY CP910 a SELPHY CP820.

Canon obohacuje svoju kolekciu vreckových fotoaparátov typu „namier a foť“ o dva nové modely so superzoomom PowerShot SX600 HS a IXUS 265 HS. Sú ideálne pre nádejných začínajúcich fotografov, ktorí sú radi v centre diania: oba modely sú vybavené výkonným zoomom, novými kreatívnymi režimami snímania a bohatými možnosťami pripojenia. Vzácne životné okamihy tak môžete zachytiť a zdieľať s ostatnými maximálne jednoducho. Spomienky si uchováte nielen pre seba, ale môžete z nich vytvoriť aj krásne darčeky. Tlač z kompaktných fotoaparátov a smartfónov je teraz jednoduchšia než kedykoľvek predtým: postarajú sa o ňu dve nové kompaktné fototlačiarne SELPHY CP910 a SELPHY CP820.

 

Zábery z diaľky so superzoomami Canon

Fotoaparáty PowerShot SX600 HS a IXUS 265 HS skrývajú v tenkom a štýlovom kompaktnom tele objektív s pôsobivým superzoomom, ktorý vám umožní priblížiť si objekty aj na väčšiu vzdialenosť či už ide o hrajúce sa deti alebo športové podujatie. Ultraširokouhlý 25 mm objektív modelu PowerShot SX600 HS vám poskytne dostatočnú flexibilnosť. Môžete vytvárať panoramatické zábery krajiny aj detailné snímky vzdialených objektov bez vplyvu na výslednú obrazovú kvalitu. PowerShot SX600 HS sa tiež pýši výkonným 18x optickým zoomom a vysokokvalitnou technológiou 36x ZoomPlus, ktorá vás ešte viac priblíži k centru diania.

 

Ak sa s priateľmi chystáte na koncert či festival a chcete sa pochváliť štýlovým fotoaparátom
s ú
žasnými funkciami, univerzálny 12x optický zoom a rozsah zaostrenia 25 300 mm modelu IXUS 265 HS vám poskytnú rovnako kvalitné ultraširokouhlé zábery aj zábery vzdialených objektov.

 

Vysoká kvalita v každej situácii

Vďaka zobrazovacím technológiám z dielne Canon sú oba fotoaparáty zárukou vysokokvalitných snímok, o ktoré sa radi podelíte s priateľmi či rodinou. O zachytenie spontánnej atmosféry sa stará pokročilý procesor Canon DIGIC 4+, ktorý poskytuje mimoriadne rýchlu odozvu. A aby ste mohli fotografovať doslova od rána do večera, HS System je kombináciou výkonného procesora s vysokocitlivým 16 MP snímačom CMOS. Výsledkom sú detailné fotografie bez straty obrazovej kvality aj v slabom osvetlení.

Stlačte spúšť, pripojte sa a zdieľajte

Zdieľanie vašich snímok na sociálnych sieťach alebo ich zálohovanie prostredníctvom cloudového úložiska je rovnako rýchle a jednoduché s fotoaparátom PowerShot SX600 HS aj IXUS 265 HS. Špecializované tlačidlo na pripojenie k mobilnému zariadeniu používateľom umožňuje okamžite sa pripojiť k svojmu smartfónu, zatiaľ čo nová podpora NFC ešte zjednodušuje pripájanie k zariadeniam s funkciou NFC[1] svoje fotografie tak môžete zdieľať v niekoľkých jednoduchých krokoch.

Nové spôsoby pripájania vám tiež umožnia experimentovať s fotografovaním na diaľku to je ideálne, ak chcete byťčasťou skupinových portrétov spolu s priateľmi či rodinou. Táto nová funkcia vám dá kreatívnu slobodu ovládať nastavenia fotoaparátu prostredníctvom smartfónu či tabletu až zo vzdialenosti piatich metrov. Na displeji mobilného zariadenia sa zobrazia dotykové tlačidlá, umožňujúce diaľkové ovládanie fotoaparátu, a týmto spôsobom budete môcť snímku vytvoriť, zobraziť aj uložiť.

 

Popustite uzdu fantázii

Široká paleta kreatívnych efektov pridá vašim snímkam tvorivý nádych. Ak si nie ste istí, ktorý efekt použiť, unikátna funkcia Kreatívny záber ho vyberie za vás vytvorí sa až šesť rôznych verzií jednej snímky, z ktorých každá má osobitý kreatívny šmrnc. Vyberte si zo štyroch tém Jednofarebné, Retro, Špeciálne alebo Prirodzené z celkového počtu 46 kreatívnych efektov. Môžete si tiež uchovať momenty zo zákulisia fotografovania: funkcia Hybrid Auto zaznamenáva štyri sekundy pred každým vytvorením záberu. Na konci dňa môžete všetky fotografie a videoklipy zlúčiť do jediného záznamu a získať tak ucelený príbeh.

 

Fotoaparáty s kompaktným vreckovým dizajnom si so sebou môžete vziať kamkoľvek

S fotoaparátmi PowerShot SX600 HS a IXUS 265 HS nikdy nezmeškáte ten pravý okamih oba modely zvládnu bez problémov fotografovanie cez deň aj v slabom osvetlení a vždy vám poskytnú kvalitné výsledky. Univerzálny IXUS 265 HS má štýlový kovový dizajn, výkonný objektív so zoomom a k dispozícii je v štyroch atraktívnych farbách purpurovej, ružovej, striebornej a čiernej. Je dostatočne malý na to, aby sa vám zmestil do vrecka, takže ho budete mať poruke, kedykoľvek si chcete zvečniť nejaký neopakovateľný moment. A veľký 7,5 cm (3,0”) LCD displej s vysokým rozlíšením (461 000 bodov) vám uľahčí prehrávanie hotových záberov. 7,5 cm (3.0”) LCD displej PureColor II G modelu PowerShot SX600 HS sa skvele osved

©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.