Rozstrapatený look ako z prehliadkového móla
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 10.1.2014 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Oslnivé reflektory, exkluzívne kúsky od svetoznámych módnych návrhárov, dokonalé účesy a make-up. Aj vy ste už niekedy túžili zažiariť ako modelka či známa celebrita, no chýba vám doma osobný vlasový stylista? Nepotrebujete ho! Vďaka novému stylingovému prípravku Salt Spray z radu Osis+ Session Label od Schwarzkopf Professional dosiahnete módny rozstrapatený look ako z prehliadkového móla aj u vás doma.

Oslnivé reflektory, exkluzívne kúsky od svetoznámych módnych návrhárov, dokonalé účesy a make-up. Aj vy ste už niekedy túžili zažiariť ako modelka či známa celebrita, no chýba vám doma osobný vlasový stylista? Nepotrebujete ho! Vďaka novému stylingovému prípravku Salt Spray z radu Osis+ Session Label od Schwarzkopf Professional dosiahnete módny rozstrapatený look ako z prehliadkového móla aj u vás doma.

 

 

Prirodzený módny účes

Jedinečný sprej pre štruktúrované účesy Osis+ Session Label Salt Spray s magnesium sulfátom dodá vašim vlasom objem a nezaťaží ich. Magnesium sulfát je minerálna látka známa svojimi blahodarnými účinkami na vlasy a pokožku. Obsahuje ho aj morská voda či niektoré minerálne vody. Výborne fixuje vlasy a vytvára matný povrch. Vaše vlasy tak budú po celý deň pôsobiť prirodzene s módnym rozstrapateným lookom ako z prehliadkového móla.

 

 

Jednoduché nanášanie a konečná úprava

Nezáleží na tom, či máte rovné vlasy, jemné vlny alebo kučery. Váš osobný stylista Salt Spray vytvaruje účes jednoducho a rýchlo. Špeciálny rozprašovač navyše umožňuje jednoduchú, presnú a rýchlu aplikáciu. Výborne sa hodí aj pre dámy s jemnými vlnami alebo kučerami. Salt Spray nastriekajte na vlasy, trochu ich pokrčte a nechajte voľne uschnúť. Dosiahnete tak krásny ležérny efekt. Alebo si pramienky vlasov po aplikácii stylingového prípravku zatočte, ako keď žmýkate uterák a chvíľku počkajte. Výsledkom budú perfektné a prirodzené vlny. Vykročte do ulíc a zažiarte ako hviezdy z módnej šou!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.