Vyfarbite si zimu s výnimočnou chuťou pramenitých vôd Rajec Bylinka
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 28.1.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zima vôbec nemusí byť chladná ani sivastá! Spestriť si ju môžete hoci aj hneď - ochutené pramenité vody RAJEC BYLINKA s výťažkami bylín materina dúška, púpava, šípka a šalvia vás zaručene naladia na veselú bylinkovú nôtu. RAJEC BYLINKY sú ideálnym nápojom pre všetkých, ktorým sa žiada spestriť svoj pitný režim o bylinkové potešenie alebo potrebujú dobiť baterky počas dlhých zimných dní. Doprajte si kúsok jari s RAJEC BYLINKAMI, aj keď sa vonku všetci čerti ženia 

Zima vôbec nemusí byť chladná ani sivastá! Spestriť si ju môžete hoci aj hneď - ochutené pramenité vody RAJEC BYLINKA s výťažkami bylín materina dúška, púpava, šípka a šalvia vás zaručene naladia na veselú bylinkovú nôtu. RAJEC BYLINKY sú ideálnym nápojom pre všetkých, ktorým sa žiada spestriť svoj pitný režim o bylinkové potešenie alebo potrebujú dobiť baterky počas dlhých zimných dní. Doprajte si kúsok jari s RAJEC BYLINKAMI, aj keď sa vonku všetci čerti ženia J

 

RAJEC BYLINKY sú v predaji v klasickom 1,5l balení ideálnom pre rodiny  aj v šikovnom 0,75l formáte, ktorý sa zmestí do každej kabelky a tašky, aby vás smäd nikdy nezastihol nepripravených. V zime sa naše telo bráni strate tepla rôznymi spôsobmi a jedným z nich môže byť znížený pocit smädu. Nenechajte sa však oklamať – príjem tekutín si udržujte na 1,5 až 2 litre vody denne a budete sa cítiť stále fit. Dehydratované telo je náchylnejšie podľahnúť chorobe a môže nás tiež potrápiť bolesťami hlavy, únavou i zlou náladou. Vysušená pokožka či podráždený žalúdok sa vám za dostatočné a pravidelné pitie poďakuje dvakrát!

 

Navyše, každá z byliniek má svoju výnimočnú chuť a pozitívne účinky. Materina dúška sa odporúča predovšetkým pri vírusových ochoreniach, ochoreniach dýchacích ciest či žalúdočných problémoch. Táto bylinka pomáha aj pri nespavosti, podráždenosti a bolestiach hlavy. Vedeli ste, že púpava obsahuje veľké množstvo vitamínu C? Významne prospieva pacientom s chorým žalúdkom a žlčníkom. Veľmi oceňovanou vlastnosťou púpavy je jej schopnosť podporiť detoxikáciu organizmu, čo môže na jar padnúť skutočne vhod. Popri prečisťovaní tela však nezabúdajme ani na jasnosť mysle! Šalvia dokáže výborne upokojovať, dezinfikuje organizmus zvonka i zvnútra a popri tíšení bolesti hrdla aj príjemne osvieži dych. Hoci ruža šípová alebo jednoducho šípka nie je klasickou bylinkou, stojí za vašu pozornosť. Ak v týchto dňoch pociťujete vyššiu záťaž na svoju nervovú sústavu či schopnosť sústrediť sa, šípka vás okamžite postaví na nohy svojím pozitívnym vplyvom na pravidelné okysličovanie buniek. Využíva sa tiež pri žalúdočných problémoch, ba dokonca aj pri ťažkostiach s ľadvinami alebo reumatizmom.

 

Keď sa bylinky pestované v tých najlepších podmienkach, spracované do bylinkového extraktu, spoja s prirodzenou chuťou pramenitej vody Rajec, získate skvelé osvieženie priamo zo srdca prírody. Nie nadarmo patria RAJEC BYLINKY medzi najobľúbenejšie nápoje na Slovensku. Spoznajte aj vy silu byliniek!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.