Denisa Čižmárová: Ani s mužmi, ani bez nich
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 28.1.2014 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Mladé žabky ponechajme mužom bez fantázie, štyridsiatničky chcú chlapov s fantáziou a pochopením! Presne taká je aj Renáta, ktorá po rozvode žije len pre svoju dospievajúcu dcéru. Zrazu sa však musí vyrovnať s tým, že dcéra začína žiť vlastný život a ona je čoraz častejšie sama. Uvedomuje si, že musí chytiť osud do vlastných rúk a poriadne na sebe popracovať.

Dynamický román o tom,  že život sa po štyridsiatke ani zďaleka nekončí...

Mladé žabky ponechajme mužom bez fantázie, štyridsiatničky chcú chlapov s fantáziou a pochopením! Presne taká je aj Renáta, ktorá po rozvode žije len pre svoju dospievajúcu dcéru. Zrazu sa však musí vyrovnať s tým, že dcéra začína žiť vlastný život a ona je čoraz častejšie sama. Uvedomuje si, že musí chytiť osud do vlastných rúk a poriadne na sebe popracovať.


Renátu držia nad vodou dve dlhoročné priateľky – Tina a Lenka. Tina je extravagantná, vyzývavá a život berie s ľahkosťou a humorom. A to aj napriek tomu, že má trápenie, o ktorom jej priateľky ani netušia. Lenka je naopak poslušná manželka a ukážková matka, ktorá žije iba pre svoju rodinu. No len dovtedy, kým nezistí, že život môže byť aj vzrušujúci. 


Všetky tri však majú spoločný cieľ – milovať a byť milované. Podarí sa im nájsť pána Úžasného alebo im je súdené kritizovať chlapov až do konca života? S humorom a nadhľadom však ide všetko ľahšie. Ak sú pripravené na turbulentné zmeny vo svojom živote, tak sa im to podarí.

Vydavateľstvo: Motýľ



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.