Erika Ridziová : Kam tečú rieky našich nádejí
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 28.2.2014 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Môžeme byť šťastní na úkor iných? A čo poviete, kedy máme právo rozhodovať o živote ostatných? Kedy naše šťastie prestáva byť šťastím a stáva sa čírym sebectvom? O tom je horúca novinka Eriky Ridziovej s pôvabnou obálkou, ktorá práve prichádza do predaja.

Môžeme byť šťastní na úkor iných? A čo poviete, kedy máme právo rozhodovať o živote ostatných? Kedy naše šťastie prestáva byť šťastím a stáva sa čírym sebectvom? O tom je horúca novinka Eriky Ridziovej s pôvabnou obálkou, ktorá práve prichádza do predaja.

Sára Ambróziová, študentka žurnalistiky, objaví v matkinej skrini útržok zo starých novín a dozvie sa o mŕtvom tele, ktoré vyplavil Váh. Zisťuje, že muž, ktorý sa o ňu celý život staral, v skutočnosti nie je jej otec, a preto sa rozhodne odhaliť temné tajomstvá rodinnej histórie. Ako súvisí mŕtve telo s jej slepou matkou? Aké príbehy ukrývajú Nikola, Natália, Dawid a Samuel, ktorí sa ocitajú na hranici života a smrti?

Dvadsaťročná Natália je presvedčená, že v Samuelovi našla lásku svojho života. Zo začiatku sa ich vzťah vyvíja sľubne a obaja veria, že spolu šťastne zostarnú. Samuel je však poznačený ťažkým detstvom a chudobou, kým klaviristka Natália bezstarostne sníva v bohatom rodičovskom dome. Po niekoľkých vážnych konfliktoch prichádza tvrdé vytriezvenie a Natália hľadá východisko zo svojej beznádeje v náručí iného muža. Z ľúbostného štvoruholníka však nikto nevychádza ako víťaz a do života všetkých vstupuje láska vo svojej najkrutejšej podobe.

Vydavateľstvo Motýľ

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.