Sú čoraz mladší
Autor(ka) : Silvia Petrasova
Dátum a čas : 15.3.2001 02:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Bola sobota. Večer ako každý iný. Matka uložila svojho päťročného synčeka do postieľky a išla si dokončiť svoju prácu. Jej manžel zatiaľ trávil čas v krčme s kamarátmi. Kamaráti a alkohol mu boli vždy prednejší ako rodina, a tak bolo jasné, že sa domov tak skoro nevráti. Prešlo pár hodín a on sa objavil vo dverách.

Ako inak, opäť opitý. S veľkým hrmotom vtrhol do domu a začal manželku, ktorá sa ho snažila trochu upokojiť, napádať. Situácia prerástla do ostrej hádky. Muž sa chcel vrátiť do krčmy, vybaviť si účty. Kamaráti mu totiž naznačili, že zatiaľ, čo on s nimi popíja, ona si už určite našla niekoho iného. Rozhodol sa pomstiť, jemu nikto nebude naznačovať, že je paroháč. Chcel si vziať zo spálne pištoľ. Žena sa mu v tom snažila zabrániť, ale márne. Nedal sa odradiť a šiel pre zbraň, čím zobudil malého synčeka. Päťročný chlapček sa rozospatý vystrašený vkradol do izby, kde sa odohrávala hádka medzi rodičmi. Zrazu si na stole všimol otcovu pištoľ. Najprv si ju len prezeral, ale nakoniec ho premohla zvedavosť a zobral ju do ruky. Zrazu mal v ruke niečo, čo vždy obdivoval a bez čoho jeho obľúbení filmoví hrdinovia nešli ani cikať. Kým matka, ktorá si všimla zbraň v jeho ruke, dokázala zabrániť tragédii, malý strelec namieril na otcovu hruď a stlačil spúšť. Jeho otec padol mŕtvy na zem. Dieťa nechápalo, čo sa to vlastne stalo. Psychicky sa zrútilo a skrylo sa v dome. Na pomoc bol zavolaný celý tím psychológov ...

Toto nie je najnovší hollywoodsky filmový scenár, hoci by mohol byť. Toto je posledný prípad zneužitia zbrane deťmi v Amerike. Pridajte si ho k tragickému zoznamu, ktorý sme už na LADY uverejnili.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.