Ovocná príchuť kombinovaná s chladivým efektom mäty
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 25.2.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Spoločnosť Wrigley prináša na trh novú príchuť žuvačiek Orbit v ružovom - Bubblemint. Špecifická chuť prekvapí Vaše chuťové poháriky vďaka netradičnej kombinácii sladkého ovocia a chladivej mäty. Doprajte si skvelé ovocné osvieženie, ktoré je od februára k dostaniu.

Spoločnosť Wrigley prináša na trh novú príchuť žuvačiek Orbit v ružovom - Bubblemint. Špecifická chuť prekvapí Vaše chuťové poháriky vďaka netradičnej kombinácii sladkého ovocia a chladivej mäty. Doprajte si skvelé ovocné osvieženie, ktoré je od februára k dostaniu.

 

Značka žuvačiek Orbit rada prekvapuje spotrebiteľov novými možnosťami a príchuťami. Najhorúcejšou novinkou je špeciálna príchuť Orbit Bubblemint, ktorú si obľúbi každý priaznivec nečakaných a zaujímavých zážitkov. Orbit Bubblemint, pripomínajúce detstvo, sa vyznačujú netradičným spojením ovocnej chute s chladivou mätou, bez ktorého sa Vaše chuťové bunky po ochutnaní už nezaobídu.

 

"Nový rad Orbit Bubblemint sa od ďalších produktov z nášho portfólia líši hlavne netradičným spojením typickej žuvačkovej chuti ovocia v kombinácii so sviežou mätou. Veríme, že prekvapujúci efekt žuvačiek Orbit Bubblemint si obľúbia ľudia všetkých vekových kategórií a sme radi, že môžeme touto novinkou odmeniť našich verných spotrebiteľov," hovorí brand manažérka značky Orbit Jana Přerostová.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.