Poriadok s lúsknutím prsta!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 1.3.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vizitkou každého z nás je iste domov ako zo škatuľky. Nie každá domácnosť má však počas týždňa čas udržiavať si svoj príbytok v maximálnom poriadku. Víkend sa tak stáva jedinou možnosťou, kedy sa myšlienky na útulný a čistý domov premenia na skutočnosť. Natiahnite si gumené rukavice, do jednej ruky vložte handričku na prach do druhej vysávač... Zastavte sa! Upratovanie si môžete predsa uľahčiť, a to s pomocníkmi od Viledy!

Vizitkou každého z nás je iste domov ako zo škatuľky. Nie každá domácnosť má však počas týždňa čas udržiavať si svoj príbytok v maximálnom poriadku. Víkend sa tak stáva jedinou možnosťou, kedy sa myšlienky na útulný a čistý domov premenia na skutočnosť. Natiahnite si gumené rukavice, do jednej ruky vložte handričku na prach do druhej vysávač... Zastavte sa! Upratovanie si môžete predsa uľahčiť, a to s pomocníkmi od Viledy!

Delikatesa na podlahy

Zadovážte si šikovného pomocníka, ktorý s ľahkosťou vyumýva každú jednu podlahu. Je šetrný k pokožke vašich rúk a neničí ani vaše kĺby a kríže. Stačí lúsknuť prstom a Easy Wring and Clean Ultramat Set zmení vaše obydlie na vysnívaný palác. Plochý mop je určený pre všetky moderné ženy, ktoré chcú ušetriť čas, a pritom dokonale zvládnuť rolu domácej panej. Easy Wring and Clean Ultramat Set je vždy pripravený vyraziť do útoku proti špinavej podlahe. Nevadia vám deti v teniskách ani domáci miláčikovia, ktorí zanechajú za sebou hlinené stopy nôh a ťapiek, spadnuté nečistoty a špina. Vďaka 100 % mikrovláknam sa voda ľahko absorbuje do mopu. Žmýkač umiestnený vo vrchnej časti vedra rýchlo a bez namočenia rúk odstráni nadbytočnú vodu a pomocou stlačenia pedálu v spodnej časti sa mop jednoduchým lúsknutím prsta premení na ideálneho pomocníka.

Kúpeľňa ako zo škatuľky

Túžite po čistej a prevoňanej kúpeľni? Siahnite po Mikrohandričke do kúpeľne značky Vileda a nechajte sa uniesť jej hravosťou a šikovnosťou. Jedna strana handričky je tvorená špeciálnym leštiacim povrchom, druhá sa pýši vynikajúcimi stierajúcimi vlastnosťami. Žiadna špina neodolá handričke od Viledy. Používa sa navlhčená, ale aj suchá a nečistoty sú odstránené do hĺbky a bez škrabancov. Nepotrebujete žiadne chemické prostriedky. Takmer bez námahy a v okamihu bude vaša kúpeľňa žiariť ako zo škatuľky.

Staňte sa kráľovnou v kuchyni

Ak sa vám v kuchyni po výdatnom nedeľnom obede nakopil riad a sporák sa znečistil počas varenia, nechcete stráviť nedeľné popoludnie pri umývaní dlhý čas a stať sa otrokyňou špiny, privolajte si na pomoc novinku v podobe špongie PUR active od Viledy. Špeciálny povrch špongie je vyvinutý pre jemné povrchy, sklokeramické dosky a drahé nádoby. Rýchlo, účinne a bezpečne odstránite zaschnutú špinu, nepoškriabete žiaden povrch a ušetríte svoj čas aj energiu, ktoré by ste inak potrebovali pri bežnom čistení. Zadovážte si špongie PUR active a staňte sa kráľovnou v kuchyni.

www.vileda.sk



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.