Celiatické žemličky, bezlepkové pečivo |
||
Autor(ka) : originál recept od Zuzany Noskovej – lektorky varenia Dátum a čas : 19.3.2014 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Ingrediencie: 500h múky SHAR typu B; 1 CL* soli, kvasnice, alebo bezfosfátový kypriaci prášok – vínny kameň, zmes jadierok a semienok, 3 PL* cícerovej múky. Voda podľa potreby. | ||
Ingrediencie: 500h múky SHAR typu B; 1 CL* soli, kvasnice, alebo bezfosfátový kypriaci prášok – vínny kameň, zmes jadierok a semienok, 3 PL* cícerovej múky. Voda podľa potreby. Spracovanie: do múky pridáme rozdrvené kvasnice (asi pol kocky, 20g, alebo 2-3 PL vínneho kameňa), vlažnú vodu, soľ. Zamiesime plastické cesto. Môžeme primiešať posekané jadierka tekvice a ľanu podľa chuti. * PL: polievkové lyžice *CL – čajová lyžica Foto: RADOSŤ VARIŤ -Škola varenia v Poluse ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |