Kotlety „Sarajevo“
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 7.11.2001 02:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

500g krátkych bravčových kotliet, 1 väčšia cibuľa, 50g tuku, mletá červená paprika, soľ, 250g zelenej papriky, 250g rajčiakov, 2dl smotany, 2 lyžice hladkej múky

Umyté bravčové mäso pokrájame na kocky. Cibuľu pokrájame nadrobno, opražíme na tuku, primiešame mletú červenú papriku, pridáme mäso, osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme pokrájanú zelenú papriku, rajčiaky a všetko spolu udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali múku, a ešte chvíľku povaríme.

©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.