Paradajkový koláč so slaninou |
||
Autor(ka) : Monika Dátum a čas : 23.4.2014 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť pečiaceho plechu, ktorý vyložíme pečiacim papierom alebo vymažeme tukom. | ||
Počet porcií: 4-5 Doba prípravy: 30 minút Ingrediencie: · 1 balenie lístkového cesta · 190 g zakysaná smotana · 150 g mozzarelly · 120 g slaniny · 4 ks väčších paradajok · 5 strúčikov cesnaku · MAGGI Vegga Klasik Postup: Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť pečiaceho plechu, ktorý vyložíme pečiacim papierom alebo vymažeme tukom. Zakysanú smotanu rozmiešame s MAGGI Vegga Klasik a potrieme tenkou pravidelnou vrstvou. Ideálne vždy skončíme 1 cm od okraja. Na takto pripravený koláč poukladáme plátky paradajok a cesnak, na rezance nakrájanú slaninu, natrhanú alebo nakrájanú mozzarellu. Koláč dáme zapiecť do rozohriatej trúby na 180˚C, po dobu 25 minút. Tip: Ešte na horúci koláč natrhajte pár lístkov čerstvej bazalky ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |