Recept na dnes: Bruselské kuracie prsia |
||
Autor(ka) : Martina Jeníková Dátum a čas : 17.7.2001 03:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
2 kurčatá, 200g husacej pečene, 200g teľacieho mäsa, 120g masla, soľ, muškátový kvet, koňak, mandle, smotana Zadnú časť kurčaťa vykostíme a pomelieme s husacou pečeňou a teľacím mäsom. Posolíme, okoreníme muškátovým kvetom, zjemníme 4 lyžicami smotany a dobre premiešame. Kuracie prsia vykostíme, rozdelíme na 4 porcie, naklepeme, naplníme pripraveným hašé, zabalíme, spevníme špáradlom a upečieme a masle. Ozdobíme praženými mandľami, polejeme koňakom a flambujeme. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |