Nožom definitívne odzvonilo: BeBe Dobré ráno prichádza s novinkou BeBe Dobré ráno Mazané
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 4.6.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Značka obľúbených raňajkových sušienok BeBe Dobré ráno prichádza s ďalším receptom na to, ako si užiť pohodové ráno. Vyskúšajte novinku BeBe Dobré ráno Mazané a pochopíte, prečo na prípravu raňajok už nebudete potrebovať nôž. S BeBe Dobré ráno Mazané navyše za okamih pripravíte vyvážené raňajky, ktoré vám budú zároveň aj chutiť.

Značka obľúbených raňajkových sušienok BeBe Dobré ráno prichádza s ďalším receptom na to, ako si užiť pohodové ráno. Vyskúšajte novinku BeBe Dobré ráno Mazané a pochopíte, prečo na prípravu raňajok už nebudete potrebovať nôž. S BeBe Dobré ráno Mazané navyše za okamih pripravíte vyvážené raňajky, ktoré vám budú zároveň aj chutiť.

BeBe Dobré ráno Mazané sú sušienky s tenkou vrstvou lahodného krému, ktorý je buď kakaový s orieškami, alebo mliečny s príchuťou medu. Chrumkavé sušienky BeBe Dobré ráno Mazané boli špeciálne vyvinuté ako súčasť vyvážených raňajok, pretože sú vyrobené z 5 vybraných druhov obilnín a obsahujú minimálne 26 percent celozrnných cereálií. Taktiež  majú vysoký obsah vlákniny, vitamínov B1, E, horčíka a železa.

 

Raňajkujte s novými šikovnými sušienkami a pripravte si k nim ešte kúsok ovocia, mliečny výrobok, nesladený nápoj a vyvážené raňajky máte na svete. Rovnako už nemusíte bojovať so zdĺhavým natieraním chleba či toastu, ktoré majú ešte navyše tendenciu vždy spadnúť natretou stranou na zem.

 

BeBe Dobré ráno Mazané 50 g

Sú ideálnou alternatívou pre všetkých, ktorí si chcú užiť príjemné ráno a ešte si vychutnať vyvážené raňajky. Môžete si vybrať z dvoch príchutí: kakaové s lieskovými orieškami alebo mliečne s príchuťou medu.

 

Začnite svoje ráno s novými BeBe Dobré ráno Mazané. BeBe Dobré ráno poskytujú sacharidy, ktoré sú uvoľňované postupne počas 4 hodín, ako súčasť vyvážených raňajok. BeBe Dobré ráno. Energie na celé dopoludnie!* Viac na www.ligazadobreranajky.sk.

Viete, že raňajky sú jedno z najdôležitejších jedál dňa? Mali by poskytnúť 20-25 % celkového denného príjmu energie. Kompletné a vyvážené raňajky by mali obsahovať – výrobky z cereálií (ako napríklad chlieb, cereálie, alebo raňajkové sušienky), mliečny výrobok (ako napríklad jogurt, mlieko, čerstvý syr) a porciu ovocia alebo surovú zeleninu. Dôležité je tiež po spánku v noci nezabudnúť na doplnenie tekutín pre hydratáciu. Ako nápoj si dajte napríklad vodu, kávu alebo čaj.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.