Cesta za úspechom 3
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 17.10.2001 10:39
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Možno sa vám v poslednom čase prestalo dariť, netešíte sa z maličkostí a na nervy vám lezú aj vaši rodinní príslušníci. Pomaly sa začínate krútiť v začarovanom kruhu neúspechu, aj keď zatiaľ zarábate, vozíte sa a peňaženke po otvorení netrčí hneď dno. Spamätajte sa a snažte sa vydržať na výslní. Prinášame vám štyri základné pravidlá pre zveľadenie a udržanie vnútorného bohatstva a dosiahnutie úspechu.

1. Zodpovednosť za stav, do ktorého sme vošli dobrovoľne. Ak odídeme z nejakého zväzku, z pracoviska, z rodiny, od súrodencov, priateľov, neodchádzajme v zlosti, poprosme o uvoľnenie a o náhradu za seba. Ak sa budeme búriť a neprijmeme daný stav, dostaneme príručku „zhora“. Univerzum chce mať vo veciach poriadok. Ak sa niekde cítime zle, či už vo zväzku, na pracovisku alebo v rodine, poprosíme v meditácii vyššie sily o pomoc a potom prijímame rady a vykonávame zmeny podľa našej intuície.

2. Ak chceme dosiahnuť úspech musíme sa naučiť komunikovať so svojím vyšším ja. Ak sa nám to podarí a nebudeme sa riadiť iba klasickými riešeniami, ale budeme kreatívne hľadať nové cesty a postupy, nežiadajme vtedy od kolektívneho vedomia pomoc alebo rady, lebo sme na vlastnej ceste. Vtedy radšej prosme o ochranu tú silu, ktorej dôverujeme.

3. Povznesenie sa nad požiadavky svojho ega môžeme urobiť rôzne. Tým, že sa zbavíme svojej zatrpknutosti získame slobodu. Ak je naša duša uväznená v putách minulosti, ak potláčame emócie, je ohrozený náš imunitný systém. Preto sa nebojte vyplakať, uvoľniť emócie, porozprávať priateľmi o svojom detstve, či problémoch v manželstve. Nebojte sa nájsť svoj stred, svoje ja, zistiť kto ste a zveriť sa do rúk Bohu, či Vesmíru.

4. Naučte sa uznať, že kolektívne vedomie je určujúcejšie ako naše. Národné, náboženské, európske, planetárne, vedomie živlov, slnečnej sústavy i galaxie sú vyššie systémy ako naše – „ ja chcem“. Je najvyšší čas naučiť sa bázni a pokore voči vyšším svetom a otvoriť si vedomie pochopeniu vesmírnej hierarchie, usporiadaniu tohto sveta a rešpektovať ho v každodennom živote.
Okrem toho sa naučte, že k vnútornému bohatstvu a k úspechu patrí sedem brán. Radosť, spokojnosť a pokoj, upokojenie, vďaka a úcta, autorita a sloboda, kreativita, odmena. Nad všetkými týmito bránami panuje porozumenie, láska a dôvera.

Ak sa chcete dozvedieť viac o vašej osobnej ceste k úspechu, zatelefonujte do bratislavského centra Synergia 21 telefónne číslo: 54777 888 alebo 54653262 ing. Margite Bošeľovej.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.