Tartar z lososa s feniklom s kôprovo-smotanovým dresingom a domácim pečivom z ryžového nápoja |
||
Autor(ka) : Monila Dátum a čas : 24.7.2014 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Lososa nakrájame na malé kocôčky, zmiešame s najemno nakrájanou šalotkou, nastrúhaným feniklom, nasekanými rajčinami, dvoma lyžicami olivového oleja a jednou lyžicou sójovej omáčky Kikkoman. | ||
Tartar: · 300 g filety z lososa · 1 šalotka · 1 fenikel · 60 g sušených rajčín · olivový olej · 1 lyžica sójovej omáčky Kikkoman · soľ Pečivo: · 100 ml olivového oleja · 500 g hladkej múky · pol kocky droždia · 300 ml Alpro ryžového nápoja · 1 lyžica cukru · 2 lyžičky soli Dresing: · 2 zväzky kôpru · 250 ml Alpro Cuisine · soľ Lososa nakrájame na malé kocôčky, zmiešame s najemno nakrájanou šalotkou, nastrúhaným feniklom, nasekanými rajčinami, dvoma lyžicami olivového oleja a jednou lyžicou sójovej omáčky Kikkoman. Podľa chuti dosolíme. Droždie, ryžový nápoj Alpro, múku, olej, soľ a cukor zmiešame a vypracujeme hladké cesto, ktoré vytvarujeme do malých bochníkov. Necháme nakysnúť a pečieme 20 minút v trúbe na 180 ˚C. Na prípravu dresingu nasekáme najemno kôpor a zmiešane ho s Alpro Cuisine a soľou. Studená uhorková polievka s citrónovým olejom Ingrediencie:
Olúpané uhorky rozmixujeme s Alpro Cuisine a mandľovým nápojom Alpro. Dochutíme nasekaným kôprom, citrónovou šťavou a soľou. Olivový olej zmiešame s nastrúhanou kôrou z jedného citróna a necháme odležať. Takto pripraveným olejom polievku pred podávaním dozdobíme. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |