Miešané nápoje od Hubertu
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 31.8.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Do cocktailového pohára vložíme ľad. Do šejkra dáme jablkoví pyré 3 cl, likér peach 2 cl, fresh lime 1 cl, lístky bazalky (3-4 ks) doplníme ľad a vymiešame

1.Green Time

Ingrediencie:

3 cl jablkové pyré

2 cl peach likér

1 cl limetová šťava fresh

3-4 lístky bazalky

Hubert Grand blanc

 

Postup:

Do cocktailového pohára vložíme ľad. Do šejkra dáme jablkoví pyré 3 cl, likér peach 2 cl, fresh lime 1 cl, lístky bazalky (3-4 ks) doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert Grand blanc. Na ozdobu doporučujeme bazalkové listy s najemno nastrúhanou citrónovou kôrou.

 

 

2. De Luxe rouge

Ingrediencie:

3 cl malinové pyré

6 cl vodka

1 cl limetová šťava fresh

2 cl sangria sirup

Hubert de Luxe rosé

 

Postup:

Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme malinové pyré 3 cl, vodka 6 cl, fresh lime 1 cl, sangria sirup 2 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert  de Luxe rosé. Na ozdobu doporučujeme  pomarančovú kôru a lístky mäty.

 

 

3. Sangria Sparkling Dream

Ingrediencie:

3 cl sangria sirup

1 cl limetová šťava fresh

mix ovocia (maliny, jahody, hrozno, žltý melón, červený melón)

Hubert Grand blanc

 

Postup:

Coctailový pohár naplníme ľadom pridávame ingrediencie sangria sirup 3 cl, fresh lime 1 cl, mix krájaného  ovocia (jahody, maliny, žltý melón, červený melón, hrozno) dolejeme Hubert Grand  blanc, premiešame barovou lyžicou.

 

 

4. Sparkling piňa colada

Ingrediencie:

4 cl biely rum

10 cl ananásový džús

2 cl piňa colada sirup

Hubert Grand blanc

 

Postup:

Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme biely rum 4 cl, ananásový džús 10 cl, piňa colada sirup 2 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert  Grand bland. Na ozdobu doporučujeme  karambolu.

 

 

5. Virgin piňa colada

Ingrediencie:

10 cl ananásový džús

3 cl piňa colada sirup

Hubert nealkoholický

 

Postup:

Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme ananásový džús 10 cl, piňa colada sirup 3 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert  nealkoholický. Na ozdobu doporučujeme  ananás.

 

 

6. Virgin Hugo

Ingrediencie:

3 cl bazový sirup

8-10 lístkov mäty

Hubert nealkoholický

 

Postup:

Coctailový pohár naplníme ľadom pridávame ingrediencie bazový sirup 3 cl, 8-10 lístkov natrhanej mäty, dolejeme Hubert nealkoholický, premiešame barovou lyžičkou. Na ozdobu doporučujeme špirálu citrónovej kôry.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.