Paulusa a Ihnačáka môžete mať doma aj Vy!
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 19.11.2014 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Lidl pred Vianocami rozdá kuchárske knihy. Nazbierajte päť nálepiek a jedinečná kniha s dvoma skvelými receptami na každý týždeň v roku je Vaša.

Lidl pred Vianocami rozdá kuchárske knihy. Nazbierajte päť nálepiek a jedinečná kniha s dvoma skvelými receptami na každý týždeň v roku je Vaša.

Pred rokom sme mali sen – zmeniť slovenskú a českú kuchyňu na ešte lepšiu. Chceli sme dokázať, že naozaj každý môže variť lepšie, zdravšie a chutnejšie. Je však možné splniť si takýto sen za jediný rok? Takúto úlohu by nezvládol žiaden človek. A preto sme vybrali dvoch - dvoch najlepších. Roman Paulus a Marcel Ihnačák, najlepší z najlepších, nabrúsili svoje nože a už nič nie je ako predtým.

Vášne vzplanuli

Roman s Marcelom priniesli do československých kuchýň nevídané emócie a skvelé chute. Každý týždeň súperili v televízii, novinách, predajniach či na internete o Vašu priazeň. Každý týždeň ponúkli dva nové recepty a zo všetkých síl bojovali o to, aby sa Česi a Slováci čoraz častejšie stretávali pri spoločnom stole. Všetky recepty sme zavesili na stránku www.kuchynalidla.sk spolu s videonávodmi, aby bolo ešte jednoduchšie variť chutne, zdravo a výhodne. Postupne sme však zistili, že internet je pre nás príliš malý.

Paulus a Ihnačák odteraz v každej kuchyni!

V rámci svojho poslania chcú Roman s Marcelom osloviť naozaj všetkých. Musia preto navštíviť všetky slovenské domácnosti. Rozhodli sme sa preto ich recepty vydať a vznikla kuchárska kniha iná než ostatné. Túto jedinečnú knihu s dvoma skvelými receptami na každý týždeň v roku vydávame v náklade 300 000 kusov. Dvaja špičkoví šéfkuchári obetovali jeden celý rok na zlepšenie a spestrenie slovenskej a českej kuchyne. Presvedčili nás všetkých, že variť sa dá aj inak – chutne, zdravo, výhodne a pritom v pohodlí domova.

Chceme, aby sa z Romanovej a Marcelovej knihy inšpirovalo čo najviac ľudí, a preto sme sa ju rozhodli nie predávať, ale dávať! Získate ju za to, čo aj tak denne robíte – čiže za nákupy. Za každých 20 eur nákupu v termíne od 24. novembra do 24. decembra dostanete pri pokladni jednu nálepku. Nazbierajte ich päť, nalepte ich na kupón a vymeňte ich za jedinečnú kuchársku knihu.

A čo na to samotní kuchári?

Roman Paulus: „Od ľudí mám veľmi dobré odozvy na môj súboj s Marcelom. Páči sa im, že naše varenie je príjemné a pozitívne, rozhodne žiaden stres. Kniha s receptami je pekným zavŕšením prvého roka našej spolupráce.“

Marcel Ihnačák: „Som veľmi rád, že môžem inšpirovať nielen Slovákov, ale aj Čechov každý týždeň vlastným receptom. To je to, čo ma na práci v Kuchyni Lidla najviac napĺňa. Moje recepty si dokážu v pohodlí domova pripraviť aj tí menej zdatní kuchári. Som rád, že súčasťou projektu je aj táto nádherná kniha plná výborných receptov, ale aj skvelých zážitkov, ktoré sa spájajú s jej tvorbou. “



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.