Jahodové prekvapenie pre najdrahších
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 22.1.2015 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Doprajte svojim najdrahším valentínske prekvapenie v podobe jahodových Emco dobrôt. Či už na raňajky v podobe Expres ovsenej kaše, na desiatu ako sypané müsli jahoda a mandle z radu Mysli na zdraví alebo si pochutnajte na light verzii Expres ovsenej kaše na večeru. Obsahuje až o 30% menej cukru. Zabudnite na zdĺhavú prípravu.

Doprajte svojim najdrahším valentínske prekvapenie v podobe jahodových Emco dobrôt. Či už na raňajky v podobe Expres ovsenej kaše, na desiatu ako sypané müsli jahoda a mandle z radu Mysli na zdraví alebo si pochutnajte na light verzii Expres ovsenej kaše na večeru. Obsahuje až o 30% menej cukru. Zabudnite na zdĺhavú prípravu.

Ovsenú kašu si pripravíte expresne rýchlo zaliatím horúcej vody alebo si nasypte chutné a chrumkavé ovsené dobroty do misky a zalejte ich mliekom alebo bielym jogurtom. Za pár minút naštartujete s ovsenými dobrotami svoj metabolizmus, telu dodáte energiu a prijmete aj ovsenú vlákninu betaglukan. Emco jahodové dobroty sú ako stvorené pre vás. Viac na www.emco.sk.    



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.