Performance Pop! adidas predstavuje kolekciu adidas StellaSport - úplne nový rad športového oblečenia pre akčné dievčatá
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 10.2.2015 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

adidas StellaSport je celkom nový rad športového oblečenia značky adidas zameraný na mladšiu generáciu, vytvorený pod kreatívnym vedením Stelly McCartney. Spája šport so štýlom a výraznými prvkami, výbušnými farbami a sviežou potlačou; nanovo predstavuje športové oblečenie s úplne novým prístupom k tejto vekovej skupine.

adidas StellaSport je celkom nový rad športového oblečenia značky adidas zameraný na mladšiu generáciu, vytvorený pod  kreatívnym vedením Stelly McCartney. Spája šport so štýlom a výraznými prvkami, výbušnými farbami a sviežou potlačou; nanovo predstavuje športové oblečenie s úplne novým prístupom k tejto vekovej skupine.

Kolekcia adidas StellaSport je určená pre akčné dievčatá a zahŕňa všetko od oblečenia, obuvi a doplnkov, ktoré je možné nosiť z telocvične do ulíc, zatiaľ čo využíva technológie na podporu športových výkonov. Sortiment zahŕňa všetko od základnej výbavy tašky až po výnimočné siluety.  

Stella McCartney, kreatívna riaditeľka adidas Stella

Sport hovorí:

"adidas StellaSport girl vyzerá mlado, moderne a živo. Robí rozhodnutia, ktoré vyčnievajú z radu – toto sme v rámci kolekcie chceli uviesť do života, a to spojením výkonu a štýlu, aby sme tým vytvorili tzv. performance pop".

Neočakávané nové kombinácie farieb športových tričiek, pod

prseniek a legín sú navrhnuté z rýchloschnúcich climaliteTM materiálov, ktoré zaisťujú maximálne pohodlie pre každodenné nosenie. Sú zvýraznené potlačou s modernými vzormi a siluetami ako napríklad overaly alebo športové bikiny .

Obuv adidas StellaSport predstavuje otvorený sieťovaný zvršok pre lepšie vetranie a s vnútornou ponožkou pre pohodlnejšie nosenie. Kolekcia je doplnená o sortiment športových doplnkov, vrátane šiltovky so sieťkou a logom, športových podkolienok a farebných batohov.

Doplňujúce informácie:

·         Kolekcia je primárne navrhnutá pre akčné dievčatá od 17 do 19 rokov

·         Cena za jednotlivé kusy sa pohybuje od 15 do 80 eur

·         Dominujú výrazné, sýte farby v odtieňoch červenej, zelenej, modrej, šedej a žltej

 

adidas StellaSport kolekcia jar/leto 2015 je exkluzívne dostupná od januára na adidas.sk/StellaSport a od februára aj v značkových predajniach adidas vo vybraných nákupných centrách.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.