Humanic Leto 2015
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 22.3.2015 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vzdušné, ľahké, ženské. Svetlomodré, šedé, odtiene telovej farby a odtiene rôznych bobúľ ovocia hrajú hlavnú úlohu práve pri topánkach a módnych doplnkoch a vnášajú čerstvý vietor do letnej garderóby. Tón udávajú: elegantné velúrové sandále, sexy lodičky, lodičky s otvorenou špičkou, ako aj ploché pôvabné sandáliky.

PASTEL BREEZE

Vzdušné, ľahké, ženské. Svetlomodré, šedé, odtiene telovej farby a odtiene rôznych bobúľ ovocia hrajú hlavnú úlohu práve pri topánkach a módnych doplnkoch a vnášajú čerstvý vietor do letnej garderóby. Tón udávajú: elegantné velúrové sandále, sexy lodičky, lodičky s otvorenou špičkou, ako aj ploché pôvabné sandáliky.

 

Eyes on Style

Nikdy nemeňte víťaznú zostavu: spojenie blúzky so splývavou sukňou a šortky s extra širokým strihom a nohavicovú sukňu. To je to pravé pre „best dressed“ v horúcom ročnom období. K šatám košeľového strihu a k plisovaným sukniam, povievajúcim okolo kolien, sa žiadajú jemné ženské topánky a kabelky.

 

Fashion Insider

„Veľmi elegantná je listová kabelka, ktorá sa drží v ruke, alebo sa nosí prevesená na dlhých remienkoch cez

plece.“

 

 

CALIFORNIA LOVE

Festivalový look má opäť sezónu. Fantastické tkaniny s potlačou na topánkach „slip-ons“ a na teniskách sa nám práve hodia: rytmus udávajú leopardia potlač, potlač s kvetinovým vzorom a havajská kvetinová potlač, ktoré najviac vyniknú v spojení so všetkými druhmi riflovín.

 

Eyes on Style

Improvizácie.... hlavne aby to nebolo ako rovno z vešiaka. Šatky ako kľúčový kus oblečenia sa dokonca menia na top. Dôraz sa kladie na pestré topánky a módne doplnky.

 

Fashion Insider

„Neustále so sebou: plecniak pre moderné nomádky.

K dotvoreniu štýlu je prirodzený make-up s výrazným rúžom!“



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.