Nová kolekcia: bezdrôtové nabíjanie pre pohodlnejší život v práci aj v domácnosti
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 6.3.2015 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

IKEA spúšťa prvú z nových dizajnérskych kolekcií, vkusne integrujúcu bezdrôtové nabíjanie pre mobilné telefóny a tablety do prvkov bytového zariadenia. Nové riešenie, pridávajúce nočným stolíkom, svietidlám a stolom funkciu bezdrôtového nabíjania, bude v Európe a v Severnej Amerike uvedené na trh v apríli 2015 a následne na celom svete.

IKEA spúšťa prvú z nových dizajnérskych kolekcií, vkusne integrujúcu bezdrôtové nabíjanie pre mobilné telefóny a tablety do prvkov bytového zariadenia. Nové riešenie, pridávajúce nočným stolíkom, svietidlám a stolom funkciu bezdrôtového nabíjania, bude v Európe a v Severnej Amerike uvedené na trh v apríli 2015 a následne na celom svete. 

 

Kolekcia IKEA pre bezdrôtové nabíjanie je súčasťou nášho úsilia o tzv. prepojený domov, v rámci ktorého sa IKEA snaží integrovať inovatívne riešenia s cieľom skvalitňovať život v domácnosti. Pri vývoji kolekcie sme použili novú ale dostupnú technológiu, ktorá nahradí káblové nabíjanie  za elegantnejší a dokonalejší bezdrôtový spôsob, aby tak uspokojila potreby nabíjania ľudí doma aj v práci.  

 

„Prieskumom a návštevami domácností sme vypozorovali, že ľudia neznášajú v domácnosti hromady káblov. Okrem toho sa stresujú, keď nevedia nájsť nabíjačku a pomyslenie, že kvôli vybitému telefónu nebudú k dispozícii  v nejakom dôležitom okamihu im spôsobuje úzkosť. Naše nové inovatívne riešenia integrujúce bezdrôtové nabíjanie do prvkov bytového zariadenia im život jednoznačne uľahčí,“ vraví Jeanette Skjelmose, manažérka pre segment svietidiel a bezdrôtových nabíjačiek.

 

Technológia stavia na spolupráci s globálnym certifikačným štandardom Qi. O dizajn nového sortimentu, úpravu nočných stolíkov, stolov, stojacej a stolovej lampy na stabilné miesta bezdrôtového nabíjania, sa postaral v prevažnej miere David Wahl.

 

„Vytvorili sme praktické bezdrôtové riešenia, vďaka ktorým nevkusným káblovým nabíjačkám už zrejme odzvonilo. Na niektorých výrobkoch sa dá nabíjať viacero zariadení naraz, bez vytŕčajúcich káblov,“ hovorí David Wahl.


IKEA každým rokom uvádza na trh dizajnérsky hodnotnú kolekciu, ktorá je stelesneným našej vášne pre krajší domov. Naším cieľom je namiesto jednej či dvoch takýchto kolekcií predstaviť zhruba desať dizajnérskych kolekcií ročne.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.