Leto v dobrej spoločnosti: Hubert bez alkoholu |
||
Autor(ka) : Monika Dátum a čas : 27.5.2015 00:00 Kategória : Koktail WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Užívajte si príjemné slnečné dni, ktoré k dokonalosti doplnia dobre vychladené bublinky. Ak však na alkoholický sekt nemáte chuť, alebo ho z nejakého dôvodu piť nemôžete, na dosah je rovnako štýlové a chutné riešenie - Hubert nealkoholický z kvalitného odalkoholizovaného vína. | ||
Užívajte si príjemné slnečné dni, ktoré k dokonalosti doplnia dobre vychladené bublinky. Ak však na alkoholický sekt nemáte chuť, alebo ho z nejakého dôvodu piť nemôžete, na dosah je rovnako štýlové a chutné riešenie - Hubert nealkoholický z kvalitného odalkoholizovaného vína. Hubert nealkoholický, ktorý sa vyrába špeciálnou metódou z kvalitného odalkoholizovaného vína, si vďaka nej zachováva vynikajúcu chuť pravého sektu. Vyniká jemným ovocným buketom s nádychom grapefruitu a krásnou svetložltou farbou so zelenkavými odleskami. Prekvapivo vyvážená harmonická chuť poskytne počas teplých dní osvieženie všetkým milovníkom kvalitných sektov. Nápoj vhodne doplní ľahký zeleninový šalát, ale výborne sa hodí aj k mäsu, či rybám. Jeho jemnosť prináša vítanú zmenu oproti ostatným nápojom bez alkoholu. Zarosený pohár s lahodným nápojom dodá na výnimočnosti každému posedeniu s priateľmi či rodinou a osvieži všetky výnimočné chvíle. Na záver niekoľko inšpirácii na originálne drinky s Hubertom nealko: Hubertove Virgin kokteily: Virgin piňa colada Ingrediencie: 10 cl ananásový džús 3 cl sirup piňa colada Hubert nealkoholický Postup: Pohár naplníme ľadom, do šejkra nalejeme nanásový džús, piňa colada sirup, doplníme ľad a vymiešame. Nalejeme na kocky ľadu v pohári a zalejeme nealkoholickým nápojom Hubert. Pohár ozdobíme kúskami ananásu. Virgin Hugo Ingrediencie: 3 cl bazový sirup 8-10 lístkov mäty Hubert nealkoholický Postup: Pohár naplníme ľadom a pridáme bazový sirup a mätu. Zalejeme nealkoholickým Hubertom a premiešame barovou lyžičkou. Ozdobíme špirálou citrónovej kôry. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |