Mini Babybel: Slovenský supersyr plný zábavy
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 24.6.2015 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Mini Babybel je unikátny, okrúhly, prírodný syr vyrobený na Slovensku z 98% mlieka bez pridaných konzervantov, s vysokým obsahom vápnika a bezpečne zabalený vo vosku, s ktorým sa dá tak krásne hrať. Deti i dospelí na piatich kontinentoch, nevynímajúc Slovensko, si pochutnávajú na tomto polomäkkom syre. Deti milujú mliečnu pochúťku Mini Babybel kvôli hravému baleniu a špecifickému voskovému obalu, rodičia ocenia najmä kvalitu a nutričné hodnoty.

 

Mini Babybel je unikátny, okrúhly, prírodný syr vyrobený na Slovensku z 98% mlieka bez pridaných konzervantov, s vysokým obsahom vápnika a bezpečne zabalený vo vosku, s ktorým sa dá tak krásne hrať. Deti i dospelí na piatich kontinentoch, nevynímajúc Slovensko, si pochutnávajú na tomto polomäkkom syre. Deti milujú mliečnu pochúťku Mini Babybel kvôli hravému baleniu a špecifickému voskovému obalu, rodičia ocenia najmä kvalitu a nutričné hodnoty.

Syr Mini Babybel je výživný, prírodný syr, na ktorom si pochutnajú deti aj dospelí. Vďaka unikátnemu voskovému obalu je s ním zábava a môžete si ho zobrať aj na výlet, do školy či do auta. Mini Babybel v sebe spĺňa všetky kritériá rozširujúceho sa nového svetového trendu tzv. „healthy snacking“ alebo ak chcete zdravej pochúťky. Vďaka tomu, že je vyrobený až z 98 % mlieka a je bez pridaných konzervantov a farbív, je skvelým tipom na desiatu alebo olovrant, a to najmä pre deti, pretože sa s jeho voskovým obalom môžu netradične zabaviť. Zároveň je tento prírodný slovenský syr zdrojom vápnika a obsahuje menej ako 0,1 % laktózy, preto je určený aj ľuďom s intoleranciou na laktózu. „Babybel spája v sebe dve vlastnosti tak dôležité pre každý detský produkt, a to hravosť spojenú s kvalitným výrobkom bez konzervantov a farbív. Chceme dať slovenským mamičkám možnosť ponúknuť deťom niečo iné ako sladkosti plné cukru. Dať deťom do ruky malý a prírodný syrček, pri konzumácii ktorého sa vôbec nemusia prestať hrať,“ hovorí Eva Chrenovská, Senior Brand Manager Mini Babybel.

Teraz ešte výhodnejšie! Mini Babybel si môže od mája zakúpiť a vyskúšať naozaj každá rodina, keďže na slovenský trh prichádza balenie s veľmi výhodnou cenou.

Značka Babybel je celosvetovo známa a obľubujú ju nielen deti, ale aj dospelí. Mini Babybel vyrába Syráreň Bel Slovensko, a.s. v Michalovciach, ktorá je tiež producentom iných obľúbených syrov ako napríklad Karička či Veselá Krava. Závod s dlhodobou tradíciou zásobuje syrmi okrem Slovenska aj krajiny západnej Európy. „Môžeme byť právom hrdí na to, že práve náš slovenský závod už od roku 2009 vyrába túto značku ako jeden z piatich závodov na svete. Teší nás, že si tento syr teraz môžu obľúbiť aj Slováci, tak ako si ho obľúbili ľudia po celom svete.“ dopĺňa Martin Buršák, riaditeľ závodu v Michalovciach.

Viac informácií o unikátnom syre Mini Babybel sa dozviete na www.babybel.sk.

Vedeli ste, že:

-        Každý rok sa otvorí a zje vyše jednej miliardy syrov Mini Babybel po celom svete.

-        Syr Mini Babybel pochádza z Francúzska a vyrába sa od roku 1977. Jeho uvedenie bolo veľkou senzáciou na trhu syrov. Vďaka svojmu hravému tvaru definoval novú skupinu mini syrov.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.