Vyjadrite svoj zmysel pre originalitu
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 27.7.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Každá renomovaná značka má svoju ikonu. Pre Samsonite je to kultová kolekcia Cosmolite. Kufre sú vyrobené z materiálu Curv, vďaka ktorému je kufor pevný a napriek to mumimoriadne ľahký. Sú na prvý pohľad rozpoznateľné vďaka svojmu nezameniteľnému dizajnu, ktorý pripomína vzor mušle

COSMOLITE LIBERTY

Vyjadrite svoj zmysel pre originalitu

Každá renomovaná značka má svoju ikonu. Pre Samsonite je to kultová kolekcia Cosmolite.  Kufre sú vyrobené z materiálu Curv, vďaka ktorému je kufor pevný a napriek to mumimoriadne ľahký. Sú na prvý pohľad rozpoznateľné vďaka svojmu nezameniteľnému dizajnu, ktorý pripomína vzor mušle. Cosmolite každý rok rozširuje svoju stálu sériu a vzhľad kufrov okoreňuje štipkou niečoho originálneho a dizajnovo výnimočného. A presne taká je aj nová limitovaná edícia. Tá sa pre tento rok  spojila s renomovanou anglickou značkou Liberty Art Fabrics.  Kolekcia je doslova ako ušitá pre toho, kto nechce splynúť  s davom a túži byť majiteľom niečoho originálneho. Liberty Art Fabricsvtisol kolekcii Cosmolite svoje najväčšie dedičstvo v podobe decentného kvetinového motívu, ktorý v každej žene prebudí pocit jedinečnosti a odhalí jej romantickú dušu.

Limitovaná séria Cosmolite Liberty zaujme predovšetkým vďaka nežnému kvetinovému vzoru. Kufre z tejto kolekcie sú dôkazom toho, že aj cestovanie môže byť štýlové.

 

LITE-SHOCK

Cestujte s ľahkosťou a maximálnou ochranou

Cestovanie je najmä o prežitých okamihoch, dobrodružstvách a nezabudnuteľných zážitkoch. Pri náročných a často dlhých cestách vyžadujeme od batožiny maximálny komfort a spoľahlivosť. Aj napriek tomu, že do kufra musíme často vtesnať kopu vecí, nechceme, aby bola batožina príliš ťažká. Po niekoľkohodinovom lete a náročnej ceste zasa oceníme batožinu, s ktorou sa bude ľahkomanipulovať a pritom aj niečo vydrží.  Nie vždy sa ale môžeme spoľahnúť na opatrné zaobchádzanie s batožinou zo strany personálu letiska. Samsonite si tieto prekážky plne uvedomuje, preto sa snaží všetkým zákazníkom ich cestovanie maximálne uľahčiť. Na trh prichádza s novinkou s názvom LITE-SHOCK. Ako už názov napovedá, kufre z tejto kolekcie sú maximálne odolné aj voči tým najsilnejším nárazom. I keď sú veľmi robustné, dokázali si zachovať ľahkosť. To všetko vďaka patentovanému materiálu Curv. Rohy kufra sú taktiež veľmi odolné a boli navrhnuté tak, aby prekonali i ten najväčší náraz. Dizajn, ktorý našiel inšpiráciu v prírode, ocenia najmä nároční cestovatelia, ktorí obľubujú jednoduchosť, minimalizmus a nadčasové farebné prevedenie

Ak hľadáte naozaj pevný kufor, ktorý bude odolný voči nárazom a neopatrnej manipulácii na letiskách, ste na správnej adrese. Batožina LITE-SHOCK tieto nároky spĺňa do poslednej bodky. Navyše má krásny dizajn a je dostupná v jedinečnej škále farieb.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.