V sobotu oslavujeme. Už 15 rokov ste SPOLU s Polusom!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 5.11.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pamätáte si na nákupy pred rokom 2000? Stihnúť počas obednej pauzy obehnúť kníhkupectvo, butik a potraviny bola nesplniteľná misia. To všetko sa zmenilo, keď uprostred Bratislavy vyrástol Polus City Center – prvé nákupné centrum na Slovensku, ktoré vyvolalo nákupnú revolúciu v najlepšom zmysle slova. Predstavilo Slovákom koncept nakupovania pod jednou strechou.

Pamätáte si na nákupy pred rokom 2000? Stihnúť počas obednej pauzy obehnúť kníhkupectvo, butik a potraviny bola nesplniteľná misia. To všetko sa zmenilo, keď uprostred Bratislavy vyrástol Polus City Center – prvé nákupné centrum na Slovensku, ktoré vyvolalo nákupnú revolúciu v najlepšom zmysle slova. Predstavilo Slovákom koncept nakupovania pod jednou strechou.

 

Polus City Center je ale oveľa viac, než „len“ platforma pre pohodlnejšie nákupy. Je to miesto stretnutí s priateľmi, láskami a rodinou, dejisko nespočetných akcií pre všetky vekové a záujmové kategórie. Už 15 rokov sa poznáme a vzájomne inšpirujeme. 15 rokov sme členom komunity Bratislava - Nové Mesto a pomáhame pri zmysluplných projektoch. 15 rokov sme spolu. 15 rokov  ste vy s POLUSom.

S kým iným osláviť 15-tku, ak nie so svojimi zákazníkmi! V sobotu 7. novembra od 10.00 do 19.00 sa v Poluse presvedčíte, že nostalgii smútok nesvedčí. Oslava polusáckych narodenín bude plná milých prekvapení, celebrít, skvelej nálady a jedného unikátneho pokusu o sladký rekord. 

Ak sa k nám v sobotu pridáte, máte jedinečnú možnosť prispieť k uskutočneniu slovenského rekordu v počte vyzdobených mafinov na jednom mieste. Medzi dekoratérkami nebudú chýbať známe tváre šoubiznisu, kulinárski profesionáli, no v hlavnej úlohe budete vy, vaša fantázia a šikovné ruky.

Zoznam VIP hostí veľkej narodeninovej party doplní Peter Bažík a Martin Harich, nádejná slovenská kapela Diamond Flowers, populárny kúzelník Radek Bakalář, talentovaní tanečníci zo skupiny Sangre Nueva, dvorný moderátor Polusu Richard Vrablec či lektori školy varenia Radosť variť v Poluse.  Na každého z vás čaká navyše chutné prekvapenie!  

O Poluse

Polus City Center,  sa od otvorenia v roku 2000 stará o svojich zákazníkov a snaží sa im spríjemňovať svojimi službami  každý deň. Pred dvoma rokmi uviedlo nákupné centrum v tomto duchu do praxe aj novú komunikačnú stratégiu „Radosť každý deň“ a konkrétne projekty. Patrí medzi ne škola varenia „Radosť variť“ či lifestylový projekt „Radosť zažiariť“, ktorý návštevníkom poskytuje bezplatné módne poradenstvo a zmenu imidžu v spolupráci s módnymi značkami v Poluse. Nezabúda sa ani na najmenších a na rodiny. Projekt „Radosť pre deti“ zastrešuje výtvarné či kulinárske súťaže, detské eventy, edukačné a IT-vzdelávacie aktivity. Súčasťou nadštandardného zákazníckeho servisu Polusu je aj multifunkčný priestor Digipoint, v ktorom sa stretávajú technológie, edukácia i zábava. Všetky tieto projekty majú spoločný cieľ: jeho stredobodom je vždy bežný zákazník, ktorý môže popri nakupovaní stráviť príjemné chvíle zábavou, vzdelávaním i relaxom. 

V priebehu 15 rokov sa v Poluse zrealizovalo množstvo ďalších zaujímavých, netradičných akcií či projektov na podporu zákazníkov alebo škôl v lokalite Bratislava Nové mesto. Polus, úzko spolupracoval  napríklad aj s nadáciou Úsmev ako dar, keď zabezpečil darčeky pre niekoľko tisíc detí z detských domovov a podporil aj ďalšie charitatívne aktivity. A prvenstiev má na svojom konte viac. Je prvé a jediné nákupné centrum, v ktorom je možné uplatniť výhody Bratislavskej mestskej karty.   www.polus.sk



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.