Sviatkujte v spoločnosti Hubertu
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 24.11.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Máloktorá firma sa môže pochváliť takou bohatou históriou a tradíciou ako spoločnosť Hubert J.E., prvá mimofrancúzska fabrika na šumivé vína. Už 190 rokov ponúka Slovákom najkvalitnejšie sekty, oceňované doma aj v zahraničí. Prežite vianočné sviatky v spoločnosti blízkych a oslávte ich niečím výnimočným z dielne Hubert J.E. a Karpatské brandy.

Máloktorá firma sa môže pochváliť takou bohatou históriou a tradíciou ako spoločnosť Hubert J.E., prvá mimofrancúzska fabrika na šumivé vína. Už 190 rokov ponúka Slovákom najkvalitnejšie sekty, oceňované doma aj v zahraničí. Prežite vianočné sviatky v spoločnosti blízkych a oslávte ich niečím výnimočným z dielne Hubert J.E. a Karpatské brandy.

 

Hubert XO

Exkluzívny sekt z limitovanej kolekcie Hubert XO vzdáva hold bohatej tradícii výroby sektov na Slovensku. Tento prémiový sekt vyrábaný tradičnou metódou zrel vo fľašiach minimálne 5 rokov. Pod jeho výnimočnosť sa podpísalo aj Karpatské brandy XO, dozážny likér, ktoré dozrievalo v 300-litrových sudoch až 15 rokov. Milovníci výnimočných sektov ocenia jeho plnú, až robustnú chuť cuvée z odrôd Chardonnay a Veltlínske zelené 2009 spolu s pridaným Karpatským brandy XO. Získa si vás nezameniteľnou vôňou, v ktorej dominujú mandle a sušené ovocie, rozoznáte v nej tiež jemný nádych brandy, kávy a biskvitu.

 

Hubert de Luxe rosé

Minuloročná novinka Hubert de Luxe rosé sa teší čoraz väčšej obľube. si vás získa lahodnou chuťou lesného ovocia a jedinečnou arómou. Unikátny spôsob výroby metódou Asti zachováva bohatý ovocný buket a príjemne sladkú chuť aromatických odrôd, ako napríklad Tramín červený, z ktorých bol vyrobený. Hubert de Luxe rosé sa výborne hodí k jemným zákuskom s ovocím, ako sú  ovocný košík s pudingom a lesným ovocím, ovocné rezy, cheesecake alebo vanilková zmrzlina s horúcimi malinami. Hubert de Luxe rosé je vhodným darčekom pre dámy, ktoré obľubujú sladší variant sektov.

 

Hubert Club Zero Dosage

Nové šumivé víno Hubert Club Zero Dosage s ľahkou kvetinovou vôňou, ovocnou chuťou a zlatistou farbou sa vyrába metódou charmat. Pri druhotnom kvasení sekt zreje šesť mesiacov a následne vzniká takzvaný „sekt nature brut“, zero dosage. Potom ako pri kvasení vzniknú bublinky sa do sektu zvyčajne pridáva expedičný likér, ktorý je zodpovedný za zvyškový cukor v sektoch. Do sektu Hubert Club Zero Dosage sa expedičný likér nepridáva, vďaka čomu vynikne jeho lahodná chuť a užiť si ho môžu všetci, ktorí cukor nemôžu alebo si naň musia dávať pozor. Nový sekt Hubert Club Zero vďaka svojej prirodzenej ľahkosti dokonale osvieži. Získa si vás nevtieravou vôňou a chuťou zrelého exotického ovocia.

 

Hubert Cabernet Sauvignon Blanc de Noir

Elegantný prémiový odrodový sekt Hubert Cabernet Sauvignon Blanc de Noir sa vyrába metódou transvals z odrody Cabernet Sauvignon. Táto neskoro dozrievajúca odroda je považovaná za kráľa modrých muštových odrôd. Už názov sektu napovedá, že pôjde o veľmi zaujímavé šumivé víno. Blanc de noir môžeme voľne preložiť ako biele víno vyrobené z tmavého hrozna. Vyrába sa veľmi jemným a pomalým lisovaním modrej odrody, aby sa neuvoľnil farebný pigment ukrytý v šupkách bobúľ. Opatrným postupom sa získava čistá, skoro bezfarebná šťava, z ktorej následne po sekundárnej fermentácii vzniká biely ušľachtilý sekt Hubert Blanc de Noir. Sekt Hubert Blanc de Noir sa pýši zlatistou farbou a dlhotrvajúcim perlením. Svojou dokonalou chuťou, plnou sviežosti exotického ovocia a čerstvého biskvitu uspokojí aj tých najnáročnejších milovníkov kvalitných sektov.

 

 

Karpatské brandy Originál

 

Karpatské brandy Originál je elegantný nápoj s vôňou sušeného ovocia a sladkastou chuťou s karamelovými podtónmi. Je to ideálny nápoj na stretnutie s priateľmi. toto jemnejšie brandy  si rovnako vychutnajú dámy aj páni. Lahodne zladené Karpatské brandy Originál je vhodné aj na prípravu miešaných drinkov. Výborne sa hodí na sviatočný stôl. Nápoj je vhodný nielen ako digestív, ale jeho harmonická chuť, plná nádherného vínneho destilátu sa výborne hodí aj k čokoládovému dezertu.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.