Korenia z kuchyne 2
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 27.6.2000 03:13
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Takže opäť Vám pomôžeme byť „in“ a ponúkame ďalšie informácie z kuchyne. Prečítajte si rady o tom ako využiť olivový olej na vypadávanie vlasov, ako sa dá nevšedne použiť acylpirín na boj z lupinami a čo platí na depresiu…

Vypadávanie vlasov

Pridajte do kalíška olivového oleja čajovú lyžičku mletej papriky a potierajte si denne týmto prípravkom hlavu. Raz do týždňa môžete pridať aj surový vaječný žĺtok. Vlasy si oplachujte zásadne v citrónovej / octovej / vode. Jedzte jedlá bohaté na zinok a železo. /obilné klíčky, paradajky, teľacia pečeň, ustrice/

Lupiny

V šálke horúcej vody rozpusťte desať acylpirínov, polejte si touto zmesou hlavu a dobre si ju vtierajte do pokožky. Potom opláchnite octovou vodou. Túto procedúru opakujte po každom umytí, až kým sa nezbavíte lupín. Konzumujte enormné množstvo vitamínu A. Pozor, je rozpustný iba v tuku. Takže mrkva bez masla alebo oleja je nanič. Dokonca z nej ani lepšie neuvidíte, či ste sa už zbavili lupín.
Dôležité upozornenie: Ak ste tehotná, nesmiete to s A vitamínom preháňať. Posledné svetové výskumy potvrdzujú, že zvýšená konzumácia A vitamínu počas tehotenstva, môže vážne poškodiť plod.

Depresia

Do fľaše dobrého vína nakrájajte čerstvý rozmarín a nechajte tri dni vylúhovať. Užívajte každé ráno dve polievkové lyžice. Keby ste medicínu vypili naraz zbavili by ste sa depresie iba na chvíľu, potom by prišla s ešte väčšou silou. Niekedy pomôže zvýšená konzumácia C vitamínu, najmä v prirodzenom stave.

Tejto téme sa budeme opäť venovať v piatok.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.