Recept na dnes: Chilli con carne |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 30.4.2001 11:21 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
200g mrazených zelených fazuľových luskov, soľ, 200g žltých fazuľových luskov (sterilizované), 1-2 lyžice oleja z klíčkov, 200g mletého mäsa, 1 lyžica korenia chilli con carne, 200ml zeleninového vývaru (z kocky), ½ viazaničky reďkoviek Zelené fazuľové lusky varíme v osolenej vode asi 10 minút. Medzitým necháme odkvapkať sterilizované žlté fazuľové lusky. Na panvici rozohrejeme olej z klíčkov, pridáme mleté mäso a za stáleho miešania dôkladne prepečieme. Primiešame korenie chilli con carne, opražíme, zalejeme vývarom a dusíme 5 minút. K mäsu pridáme zelené a žlté fazuľové lusky a na miernom ohni všetko podusíme ešte 5 minút. Podľa potreby zamiešame. Medzitým očistíme a umyjeme reďkovky a nakrájame ich na rezance. Hotový pokrm nimi posypeme. Podávame s chrenom. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |