lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 8 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 25. Január, , Dnes oslavuje Gejza
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hubové fliačky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 11.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

650 g fliačkov, 2 vajcia, 125 g margarínu, 280 ml mlieka, 650 g čerstvých húb , mleté čierne korenie, soľ.

V slanej vode uvarené fliačky dobre prepláchneme studenou vodou a necháme odtiecť. Čerstvé huby opražíme na časti tuku. Jednu polovicu rozpusteného tuku vlejeme do odtečených cestovín, pridáme pripravené huby, soľ, korenie, polovičnú dávku vajec, ktoré sme rozšľahali v polovičke mlieka a všetko dobre premiešame.

Druhou polovicou tuku vymastíme plech, naplníme ho pripravenými fliačkami a necháme pomaly piecť. Keď sú fliačky takmer upečené, prilejeme druhú polovicu vajec, ktoré sme rozmiešali v mlieku a cestovinu dopečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!