lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 11 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 20 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 06. Október, , Dnes oslavuje Natália
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Torta s hovädzieho a bravčového mäsa

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 18.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

700 g hovädzieho mäsa, 300 g bravčového pliecka alebo bôčika, 150 g slaniny, 4 vajcia, 250 g húb, 50 ml vodky (hriatej), 200 g cibule, 6 až 7 strúčikov cesnaku, zelená petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ.

Do mletého mäsa pridáme huby nasekané nadrobno, petržlenovú vňať, pretlačený cesnak, cibuľu, soľ, korenie, bielky a vodku. Na dno tortovej formy naukladáme plátky slaniny, na ne navrstvíme pripravenú masu a pečieme v mierne vyhriatej rúre.
Pred dokončením pečenia zalejeme zmes žĺtkami rozšľahanými v malom množstve vody a prudko zapečieme. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!