lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
2 tém, a 23 reakcií.
Včera pribudlo:
3 tém, a 27 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 20. Máj, , Dnes oslavuje Bernard
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz 12

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 28.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Ktorá ryba loví tesne pri pobreží?

a) žralok biely b) kosatka dravá c) žralok kladivohlavý
2. Ktorý zo zmyslov je u psa najlepšie vyvinutý?
a) čuch b) chuť c) sluch
3.  Priemerne koľko hodín denne prespí mačka?
a) 10 hodín b) 13 hodín c) 16 hodín
4. Ktorý strom na Zemi je najstarší?
a) ginko b) magnólia c) baobab
5. V ktorých rokoch sa prvýkrát objavila minisukňa?
a) v 50-tych b)60-tych c) 70-tych
6. Ktorá krajina najviac ovplyvnila európsku módu počas 18. storočia?
a) Španielsko b) Anglicko c) Francúzsko
7. Kto napísal známu bájku Lev a myš?
a) L. N. Tolstoj b) Ezop c) Homér
8. Kde prvý raz predvádzali muzikál Cats?
a) v Londýne b) v Paríži c) v New Yorku
9. Ktorý z týchto kovov je najdrahší?
a) zlato b) platina c) striebro
10. Ktorý americký herec spieval a tancoval v daždi?
a) F. Sinatra b) J. Travolta c) G. Kelley
11. V ktorej krajine sa ročne vyrobí najviac filmov?
a) v Amerike b) v Indii c) vo Francúzsku
12. V ktorej krajine sa začalo prvé pravidelné televízne vysielanie?
a) v Anglicku b) v Nemecku c) v Taliansku
13. Ktorý svetadiel je najsuchší?
a) Antarktída b) Ázia c) Afrika

 
1.b
2.a
3.c
4.a
5.b
6.c
7.a
8.a
9.b
10.c
11.b
12.a
13.a
  


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!