lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
2 tém, a 23 reakcií.
Včera pribudlo:
3 tém, a 27 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 20. Máj, , Dnes oslavuje Bernard
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kotlety „Gigant“

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 11.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

1kg vysokého rebra s kosťou, 1 lyžička tymianu, 3 lyžice olivového oleja, 4 lyžice červeného vína, 2 lyžičky cesnakovej soli

Mäso natrieme 2 lyžicami oleja, vložíme do misky, necháme ho tam 24 hodín a občas ho otočíme (držíme v chlade). V červenom víne rozmiešame cesnakovú soľ a tymian. Túto zmes necháme niekoľko hodín prikrytú odpočívať. Pridáme k mäsu, ktoré necháme ďalších 24 hodín ležať v tejto zmesi. Posledných 6 hodín už pri izbovej teplote. Osušené mäso opekáme na lyžici oleja asi 45 minút za občasného otáčania. Pri otočení vždy potierame marinádou.         

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!