lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 8 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 34 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 06. Máj, , Dnes oslavuje Hermína
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Maťkove zelí

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

500 g bravčového karé, 40 g masti, 50 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, 1 cibuľa,  cesnak, 700 g kyslej kapusty, bobkový list, 2 zemianky, 1 dl kyslej smotany.
 

Umyté karé pokrájame na plátky, naklepeme okraje a opečieme na masti z oboch strán. Na masti po opekaní upražíme dozlatista cibuľu pokrájanú nadrobno a slaninu pokrájanú na kocky, pridáme kyslú kapustu, bobkový list, pretlačený cesnak, mletú červenú papriku, korenie  a prikryté  udusíme. Napokon kapustu zahustíme postrúhanými zemiakmi. Mäso poukladáme na pekáč, prekryjeme kapustou, polejeme smotanou a v horúcej trúbe ešte 15 minút zapečieme. Namiesto bravčového môžeme použiť kuracie stehná. Je to mimoriadne chutné.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!