lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 17 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 06. December, , Dnes oslavuje Mikuláš
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 15.10.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Čo vznikne, ak spolu roztavíme piesok sódu a vápno?
a. sadra
b. malta
c. sklo
2. Kto napísal knihu Mein Kampf
a. Hitler
b. Stalin
c. Bin Ladin
3. Ako sa volá Miss Slovensko
a. Andrea Verešová
b. Eva Verešová
c. Ivana Verešová
4. Na čo sa v meteorológii vzťahuje cumulus?
a. pohorie
b. teplotu
c. oblaky
5. Ktorá tekutina vylučovaná pečeňou napomáha tráveniu?
a. žlč
b. moč
c. pot
6. Ako nazývame na Slovensku hviezdu Sol?
a. polárka
b. slnko
c. mesiac
7. Kde sa odohrala posledná bitka medzi nemeckou a britskou vojnovou flotilou?
a. v Pearl Harbour
b. pri Trafalgare
c. v Kageraku
8. Na počesť ktorého boha sa konali Olympijske hry?
a. Dia /Zeus/
b. Aresa
c. Afrodity
9. Ktoré z týchto troch umení nie je bojové
a. karate
b. aikido
c. karaoke
10. Kde vznikol tanec square?
a. v Afrike
b. v Severnej Amerike
c. v Európe
11. Čo vynašli bratia Birovci?
a. guličkové pero
b. zips
c. fotokópiu
12 .Kam zaraďujeme baktériofaga Tu medzi:
a. baktérie
b. mykotiká
c. vírusy
13. Čo skúmajú hydrológovia_
a. vodu
b. oblaky
c. zem

 

 

 


1. c
2. a
3. b
4. c
5. a
6. b
7. c
8. a
9. c
10. b
11. a
12. c
13. a 
      


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!