lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 24 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 14 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 30. September, , Dnes oslavuje Jarolím
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Morské filé vo vínovom cestíčku

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 29.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

600 gramov morského filé, soľ, jedno vajce, 5 centilitrov bieleho vína, lyžička oleja do cestíčka, 50 gramov hrubej múky, 130 g oleja na vyprážanie, citrón, zelená petržlenová vňať

Nerozmrazené morské filé pokrájame ne porcie /na jednu porciu dva kusy/ a osolíme. Z vajca, vína, múky a zo soli vymiešame hustejšie cestíčko, v ktorom namáčame porcie ryby a hneď vyprážame z oboch strán na rozpálenom oleji do zlatova. Vyprážané rybie filé podávame okamžite ozdobené kolieskom citróna a lístkom petržlenu. Ako prílohu podávame čerstvé zemiaky a vínovú omáčku /hustý bešamel, do ktorého sme namiesto mlieka dali víno, kvapku šľahačky, jednu lyžicu cukru a trochu soli a štipku bieleho korenia./

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!