lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 11 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 34 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 06. Máj, , Dnes oslavuje Hermína
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tymianovo-parmezánové guľky s cestovinami

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 4.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Recepty Lenky Požárovej pre omáčky Dolmio

 

Pre 4 osoby

Príprava 30 min.

 

400 g cestovín (napr. špagety alebo linguine)

500 g / 1 sklenený pohár omáčky Dolmio Bolognese original

500 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho alebo mix oboch)

70 g strúhaného parmezánu + na ozdobu

2 vrchovaté lyžice otrhaného čerstvého tymianu + na ozdobu

soľ

mleté korenie

olivový olej

 

Mleté mäso, strúhaný parmezán, tymian a dve lyžice oleja zmiešajte a ochuťte soľou a mletým korením. Zo zmesi vytvorte guľôčky s priemerom 2 cm.

 

Do misky s olivovým olejom si namočte prsty a guľôčky potrite olejom. Klaďte ich na zapekaciu misu. Vložte do rúry prepnutej na gril a pečte dozlatista (asi 15 minút).

 

Cestoviny uvarte podľa návodu „al dante“, sceďte a prehrejte s omáčkou.

 

Do hlbokých tanierov rozložte cestoviny, do nich posaďte mäsové guľky, polejte šťavou z výpeku a ozdobte strúhaným parmezánom a tymianom.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!