lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 03. Október, , Dnes oslavuje Stela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
MAGNUM PREDSTAVUJE NOVINKU MAGNUM ECUADOR DARK

  Spracoval(a) : Petra Selecká
Dátum : 28.5.2008
späť
Späť

Poslať
 

Značka Algida predstavuje novinku z radu Magnum, ktorá milovníkom zmrzliny prinesie ešte zmyselnejší zážitok z čokolády.


Zmrzlina Magnum Ecuador Dark je vyrobená z tých najkvalitnejších kakaových bôbov a môže sa pýšiť výnimočným miestom pôvodu. Ako naznačuje názov, Magnum Ecuador Dark je prémiová vanilková zmrzlina v exkluzívnej čokoláde vyrobenej z kakaových bôbov vypestovaných v Ekvádore a obsahujúcich minimálne 62 % kvalitného kakaa. „V dnešnej dobe je už dobre známe, že kvalitná horká čokoláda má pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Obsahuje totiž celý rad chemických zlúčenín, ktoré ovplyvňujú nielen krvný tlak, ale aj rad iných procesov v ľudskom tele, ako napríklad dobrú náladu“, hovorí PhDr. Marta Boučková.

Rovnako ako pri exkluzívnych francúzskych odrodových vínach alebo jednosladovej whisky (tzv. single-malt) oceňujú experti pri čokoládach s „čistým rodokmeňom“ výraznú arómu a čistotu chuti. Čokoláda, vytvorená pre najnovší Magnum Ecuador Dark, má skutočne výnimočnú chuť, ktorá je daná ako pôdnymi a klimatickými podmienkami, v ktorých kakaovník rastie, tak aj samotnou kvalitou odrody zvolenej pre túto čokoládu.

Novinka: Magnum Ecuador Dark
Magnum Ecuador Dark sa vyrába zo vzácnych a veľmi aromatických kakaových bôbov nazývaných „forastero“, ktoré rastú v bujnom polotieni len na severe Ekvádoru, v povodí Amazonky. Táto odroda sa vyznačuje unikátnou chuťou červeného ovocia bez kyslého dozvuku, ktorá je odborníkmi popisovaná ako zvláštna zmes jemnosti a intenzity.

Pozitívny vplyv čokolády
Kvalitná tmavá čokoláda obsahuje látky, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudský organizmus. „V neposlednom rade je potrebné spomenúť endorfíny, tzv. hormóny šťastia, ktoré síce čokoláda neobsahuje, avšak práve tieto hormóny produkuje ľudské telo pri jej konzumácii. Endorfíny zvyšujú náš optimistický pohľad na svet. Čokoláda nám síce nepomôže vyliečiť stavy depresie, ale v malom množstve ju možno odporučiť na zlepšenie nálady alebo pre krátkodobé zvýšenie stresovej odolnosti“, hovorí psychologička PhDr. Marta Boučková.

Zmrzlina Magnum Ecuador Dark je ideálnym spojením výraznej a uspokojujúcej chuti kvalitnej čokolády s bohatou vanilkovou zmrzlinou, ktoré dohromady tvoria výrazný chuťový pôžitok.


Diskusia k článku:

ja len mala poznamka, magnumy su mnam, ale tento ma hrozne tupu reklamu, nie? :-D
Neregistrovaný - , 28.5.2008 09:30
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!