lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
3 tém, a 41 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 36 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 16. Máj, , Dnes oslavuje Svetozár
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Zeler v smotanovej omáčke

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 16.7.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 väčší zeler, trocha mlieka, 50g ementálu, 50g masla, 4 lyžice smotany, vývar zo zeleru, 1 citrón, soľ, mleté čierne korenie

Očistený zeler nakrájame na kolieska a uvaríme v slanej vode s trochou mlieka. Potom ho rozložíme do vymastenej ohňovzdornej misy a posypeme strúhaným syrom. Uchováme v teple. Vo vodnom kúpeli rozšľaháme 4 lyžice smotany a prilejeme trocha zelerového vývaru s 2 rozmiešanými žĺtkami. Osolíme, trochu okoreníme a ochutíme citrónovou šťavou. Omáčku nalejeme na teplý zeler a krátko opečieme (gratinujeme).

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!