lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 8 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 30 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 06. December, , Dnes oslavuje Mikuláš
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zapekaný plnený syr s bielou plesňou

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 18.7.2006
späť
Späť

Poslať
 

4 syry (napr. Plesnivec, Encián, Hermelín…)
300 g šampiňónov
1 cibuľu
150 g šunky
soľ, korenie, bazalka

Šampiňóny očistíme, nakrájame na plátky. Nakrájanú cibuľu urestujeme na oleji, pridáme šampiňóny, okoreníme a podusíme. Syrom odkrojíme vršky, lyžičkou vydlabeme vnútrajšok vzniknú nám syrové mištičky. Vydlabanú hmotu zmiešame s podusenými šampiňónmi, šunkou nakrájanou na pásiky a nasucho opečenou na teflónovej panvici a posekanou pažitkou či bazalkou. Touto zmesou naplníme syrové mištičky a krátko (cca10 minút) zapečieme v rúre.
Ideálna príloha: opekané zemiačiky.


Diskusia k článku:

..."trúba" je ten, kto to písal.... ;-)rúra, vážení!..rúra...to je spisovné!!! ;-)
Neregistrovaný - anaka, 18.7.2006 08:15
anaka, nerozumiem, však tam je rúra
Neregistrovaný - dita, 18.7.2006 14:36
Asi to rýchlo opravili
Neregistrovaný - Kudlanka, 18.7.2006 15:53
velmi dobry recept-vyskusam
Neregistrovaný - zena40, 18.7.2006 19:20
A to nevytečie ked to nezatvoríme?
Neregistrovaný - KAtka, 21.7.2006 09:25
Nic.... sa mi nestalo. Aj zelena sa da jest!
Neregistrovaný - Jan, 27.12.2006 11:32
jedlo podľa tohto receptu bolo fantastické, vyskúšala som ho
Neregistrovaný - Lida, 11.1.2007 14:32
to musí byť úplná delikatesa... anaka mohla by si namiesto toho večného frflania a krizovania tiež poslať nejaký fajný recept. Čo ty na to?
Neregistrovaný - ja, 19.1.2007 12:50
mnam mnam uz mam nanho chut :-´)
Neregistrovaný - lea, 16.4.2007 10:38, lena29(`na`)interia.pl
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!