lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 12 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 25. Júl, , Dnes oslavuje Jakub
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kačica „ Môj sen“

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 16.8.2001
späť
Späť

Poslať
 

Kačicu pripravíme na pečenie, posolíme, okoreníme a krčný otvor zašijeme. Zo všetkých prísad pripravíme plnku, ktorou naplníme kačicu. Potom ju upečieme. Spočiatku ju pečieme prikrytú. Keď je mäkká, potom ju odokryjeme a odkrytú dopečieme do hneda. Podávame s jablkovou omáčkou.
Omáčka: Jablká olúpeme, vyberieme jadrovník a pokrájame na kolieska. Dusíme ich s klinčekmi do mäkka na masle, osladíme, podľa chuti dochutíme škoricou a klinčekmi. Mäkké jablká rozšľaháme metličkou alebo prelisujeme.

Diskusia k článku:

Na kačici musíme zašiť aj iný otvor, nielen krčný...(názov otvoru nechám na fantáziu) inak sa plnka rozlezie po pekáči. V plnke by som navrhoval strúhanku zameniť pohankou. Asi najlepšie už uvarenou, lebo pri tepelnej úprave surová "zoberie" veľa vody. Ale to by bolo treba vyskúšať. Je to iba nápad....<BR>Jan<BR>
Neregistrovaný - jan, 17.8.2001 12:33, pelech(`na`)dmd.sk
Na kačici musíme zašiť aj iný otvor, nielen krčný...(názov otvoru nechám na fantáziu) inak sa plnka rozlezie po pekáči. V plnke by som navrhoval strúhanku zameniť pohankou. Asi najlepšie už uvarenou, lebo pri tepelnej úprave surová "zoberie" veľa vody. Ale to by bolo treba vyskúšať. Je to iba nápad....<BR>Jan<BR>
Neregistrovaný - jan, 17.8.2001 12:33, pelech(`na`)dmd.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!