lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 14. August, , Dnes oslavuje Mojmír
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Banánová torta

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 27.8.2001
späť
Späť

Poslať
 

Pripravíme si:
1 tvrdý banán, 2 mliečne vaky, pekáč

Postup:
Vytiahneme si banán a pomasírujeme mliečne vaky až kým banán nestvrdne. Potom ukazovákom skúsime, či je pekáč vymastený. Keď nie, pokračujeme v jemnom masírovaní.
Keď je pekáč dostatočne vymastený, vložime do neho banán a pečieme, až kým banán nepustí šťavu. Recept môžeme opakovať viackrát denne, záleží na Vás :).




Diskusia k článku:

To som pekne naletel....<BR>Čo narobím, naivný človiečik.<BR>Ale dobre. <BR>Taká veci mi ešte robia potešenie tak čo. <BR>:-))))))))<BR>Jan<BR>
Neregistrovaný - jan, 28.8.2001 12:06, pelech(`na`)dmd.sk
To som pekne naletel....<BR>Čo narobím, naivný človiečik.<BR>Ale dobre. <BR>Taká veci mi ešte robia potešenie tak čo. <BR>:-))))))))<BR>Jan<BR>
Neregistrovaný - jan, 28.8.2001 12:06, pelech(`na`)dmd.sk
tiez sme doma piekli - uzasny recept:). Kamarat sa pochvalil, ze aj oni s manzelkou piekli, ale obcas im vraj banan pustil stavu skor ako ho vlzili do pekaca :-)) v com spravili chybu? :-)
Neregistrovaný - ftipalek, 30.8.2001 16:43
tiez sme doma piekli - uzasny recept:). Kamarat sa pochvalil, ze aj oni s manzelkou piekli, ale obcas im vraj banan pustil stavu skor ako ho vlzili do pekaca :-)) v com spravili chybu? :-)
Neregistrovaný - ftipalek, 30.8.2001 16:43
bingoooo-)))) este sa nezabudnite utriet. no a okrem toho je to nechutne. dakujem, hladala som tu nieco ine. vdaka za inspiraciu, hihihihihihihi
Neregistrovaný - babula, 30.8.2001 17:55
bingoooo-)))) este sa nezabudnite utriet. no a okrem toho je to nechutne. dakujem, hladala som tu nieco ine. vdaka za inspiraciu, hihihihihihihi
Neregistrovaný - babula, 30.8.2001 17:55
Do čerta, nie je tu nič nové na zjedenie....<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 5.9.2001 10:01, pelech(`na`)dmd.sk
Do čerta, nie je tu nič nové na zjedenie....<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 5.9.2001 10:01, pelech(`na`)dmd.sk
ak pekač nie je dlho vymastený, môžeš použiť olej
Neregistrovaný - tom, 5.9.2001 15:31
ak pekač nie je dlho vymastený, môžeš použiť olej
Neregistrovaný - tom, 5.9.2001 15:31
moje nervy,hľadám koľko stupňov mám piecť tortu a teraz totot-vykašlem sa asi na tortu...
Neregistrovaný - Gabica, 18.3.2006 08:43
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!