lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 27 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 37 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 25. Máj, , Dnes oslavuje Urban
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 8.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

1) Koľko by trvalo korytnačke prejsť z jedného konca futbalového ihriska na druhý?
a) 30 min
b) 45 min
c) 60 min

2) Čo reprezentoval v starom Egypte „aunch“ ?
a) symbol lásky
b) symbol vojny
c) symbol nesmrteľnosti

3) Aký, pôvodne čínsky  materiál si veľmi cenili v Byzanskej ríši?
a) zamat
b) hodváb
c) satén

4) Ktorá romantická tragédia od W. Shakespeara sa odohráva vo Verone?
a) Rómeo a Júlia
b) Macbeth
c) Othello

5) Kde postavili prvý jadrový reaktor na svete?
a) na futbalovom ihrisku
b) na squashovom ihrisku
c) na klzisku

6) Ktorý z týchto športov nie je olympijskou disciplínou?
a) plachtárstvo
b) tenis
c) kulturistika

7) Ktorá z uvedených disciplín sa zaoberá vznikom a vývojom človeka?
a) antropológia
b) paleoekológia
c) psychotronika

8) Najťažšia doteraz nájdená korytnačka vážila 961 kg, bola to
a) africká korytnačka bahenná
b) kožatká veľká
c) mata mata austrálska

9) Čo je AK 47 ? Značka:
a) tanku
b) rakety
c) pušky

10) Koľko razy za sekundu sa obnovuje televízny obraz ?
a) 5
b) 25
c) 50

11) Ktoré z automobilových pretekov sú najrýchlejšie?
a) formula 1
b) formula 2
c) formula 3

12 Ktorý orgán ľudského tela je najväčší
a) svaly
b) tenké črevo
c) koža

12) Čo bolo sympózium?
a) svadba
b) banket
c) druh politiky 

1) a
2) c
3) b
4) a
5) b
6) c
7) a
8) b
9) c
10) b
11) a
12) c
13) b              


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!