lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 15. August, , Dnes oslavuje Marcela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kačka Natali

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 17.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

Najskôr si olúpeme sparené gaštany a nakrájame ich na plátky. Vložíme ich do porcelánovej misy, zalejeme sójovou omáčkou, pridáme štipku cukru, soli, strúhaného zázvoru a anízu. Necháme 2 hodiny odležať. Vykostené kačacie mäso nakrájame na tenké plátky a premiešame s bielkom, solamylom a soľou. Nadrobno nakrájame bambus a pór. Do rozpálenej masti vložíme mäso, prudko opražíme apridáme zeleninu a plátky gaštanov. Dobre premiešame a zalejeme zálievkou, ktorá nám ostala z gaštanov. Chvíľu podusíme a keď treba zahustíme solamylom. Hotové jedlo ozdobíme posekanou pažítkou.

Diskusia k článku:

ktoré vznikli asi v náhlivosti. Ale aj také sa môže stať. <BR>Bambus, bože, kdeže zoberiem bambus. Ešte tak rúčka do metly... <BR>Iba dúfam, že autorka myslela na bambusové výhonky z konzervy.... A nie bambus s konzervous konervou... to akože posekaná rúčka z metly a k tomu nebodaj prázdna konzerva napr. zo sardiniek...<BR>:-))))))<BR>To je na margo preklepov.<BR>Inak čína... samá čína.<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 18.9.2001 09:51, pelech(`na`)dmd.sk
ktoré vznikli asi v náhlivosti. Ale aj také sa môže stať. <BR>Bambus, bože, kdeže zoberiem bambus. Ešte tak rúčka do metly... <BR>Iba dúfam, že autorka myslela na bambusové výhonky z konzervy.... A nie bambus s konzervous konervou... to akože posekaná rúčka z metly a k tomu nebodaj prázdna konzerva napr. zo sardiniek...<BR>:-))))))<BR>To je na margo preklepov.<BR>Inak čína... samá čína.<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 18.9.2001 09:51, pelech(`na`)dmd.sk
Ospravdelňujem sa za trochu zlomyseľnosti na adresu autorky, kde ju kritizujem za preklepy. Ako vidí každý, kto nie je slepý, podaril sa taký kopanec aj mne.<BR>Sorry. :-)<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 19.9.2001 13:37, pelech(`na`)dmd.sk
Ospravdelňujem sa za trochu zlomyseľnosti na adresu autorky, kde ju kritizujem za preklepy. Ako vidí každý, kto nie je slepý, podaril sa taký kopanec aj mne.<BR>Sorry. :-)<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 19.9.2001 13:37, pelech(`na`)dmd.sk
je<BR> nic v zlom<BR><BR><BR> to <BR>vstetk ok mat vase problemi a .......
Neregistrovaný - s9582, 23.9.2001 17:48,
je<BR> nic v zlom<BR><BR><BR> to <BR>vstetk ok mat vase problemi a .......
Neregistrovaný - s9582, 23.9.2001 17:48,
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!