PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Streda, 25. December,
,
Dnes oslavuje |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Recepty zo Spiša: Moskoľ
|
|
Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 29.10.2012 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Potrebujeme:
2 kg zemiakov
1 kg polohrubej múky
1 vajce
vodu
soľ
Príprava:
V šupke uvarené zemiaky olúpeme, pretlačíme alebo postrúhame na hladkú jemnú zmes. Z múky, popučených zemiakov, soli a vajíčka vypracujeme hladké cesto. Cesto vyvaľkáme na doske do hrúbky 1,5 cm- 2 cm a dáme piecť na jemne rozohriatu liatinovú dosku. Pa cca 15 minútach otočíme na druhú stranu. Moskoľ sa trhá alebo krája a natiera maslom.
Diskusia k článku:
|
|
|