lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Coca-Cola zjednocuje dizajn značkového portfólia a začala spoluprácu s novou ambasádorkou

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 16.2.2017
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Coca-Cola uvádza novú kampaň, v ktorej zjednocuje portfólio značiek Coca-Cola (Coca-Cola, Coca-Cola light a Coca-Cola Zero) do jednej spoločnej rodiny Coca-Cola s rôznymi variantmi. Nová identita produktov, od reklamy až po balenie, bude založená na jednej spoločnej značke, ktorá existuje vo verziách s rôznymi ingredienciami a s rôznym obsahom kalórií. Ambasádorkou kampane sa stáva Ester Ledecká, ktorá už preteká s novou prilbou vo farbách Coca-Cola.

 

Nepretržité inovácie

Počas uplynulých viac než 130 rokov, v priebehu ktorých sa prirodzene menila chuť i životný štýl spotrebiteľov, prichádzala Coca-Cola s inovatívnymi novými značkami s vlastnou identitou, aby ponúkla viacero variantov s rôznym obsahom cukru. Nízkokalorická Diet Coke, u nás dostupná ako Coca-Cola light, bola po prvýkrát predstavená v roku 1982, Coca-Cola Zero s nulovým obsahom cukru nasledovala v roku 2005. Nová stratégia jednej značky má v súčasnosti spotrebiteľom ešte viac zjednodušiť možnosť voľby tým, že im lepšie a atraktívnejšie predstaví jednotlivé varianty, ktoré Coca-Cola ponúka.

 

„Stratégia One Brand predstavuje veľký krok vpred a nové smerovanie značky Coca-Cola. Jednotlivé varianty sa teraz zjednocujú pod jednu spoločnú značku, ktorú všetci dobre poznajú a majú radi. Veríme, že sa touto významnou zmenou zvýši dostupnosť našich nápojov s nízkym a nulovým obsahom kalórií, aby si spotrebitelia mohli jednoduchšie vybrať variant, ktorý zodpovedá ich chuti a životnému štýlu,“ uviedol Michal Blaško, riaditeľ marketingu spoločnosti Coca-Cola.

 

Stratégia zameraná na možnosť voľby

Nový prístup z hľadiska stratégie ochrannej známky Coca-Cola rozšíri tradičnú, originálnu a ikonickú značku Coca-Cola na celú rodinu produktov a zároveň bude prostredníctvom dizajnu balenia i reklamy zdôrazňovať jedinečné výhody každého výrobku, aby sa spotrebitelia mohli jednoduchšie a informovane rozhodnúť.

 

Marketing a dizajn

Aj keď ikonická chuť nápoja Coca-Cola zostává rovnaká ako vždy, nová stratégia bude znamenať rad čiastkových zmien v balení nápojov a marketingu. Namiesto troch samostatných značiek (Coca-Cola, Coca-Cola light a Coca-Cola Zero) budeme vídať len jednu ikonickú značku Coca-Cola predstavenú v troch variantoch. Každá plechovka a fľaša nápoja Coca-Cola bude mať pritom rovnaký dizajn a štýl vrátane ikonického červeného disku, jednotlivé varianty budú farebne odlíšené. Kampaň sprevádza slogan: „Design sa mení. Skvelá chuť zostáva. Vyber si tú svoju.“

 

 

Ester Ledecká ako symbol novej etapy

S uvedením novej stratégie predstavuje Coca-Cola v Čechách a na Slovensku novú ambasádorku značky, ktorou sa stala Ester Ledecká.

 

„Ester je dokonalým stelesnením hodnôt brandu Coca-Cola,” uviedol Michal Blaško a doplnil: „Obdivujeme ju nielen kvôli tomu, že je skvelou pretekárkou s obrovským talentom a potenciálom, ale  tiež preto, že je otvorená, optimistická, a užíva si každý okamih.  Navyše jej schopnosť ovládnuť snowboard a lyže na závodnej úrovni ilustruje hlavnú myšlienku našej kampane, že jedna osobnosť môže víťaziť vo viacerých disciplínach.“  

 

Ester Ledecká už preteká s novou prilbou vo farbách Coca-Cola. Tu navrhol jej brat, výtvarník Jonáš Ledecký, ktorý sa bude na spolupráci značky s mladou šampiónkou kreatívne podieľať.

 


Diskusia k článku:

Just after I initially remaining a remark I show up to obtain clicked over the -Notify me when new comments are included- checkbox and Any longer each time a comment is additional I obtain 4 emails With all the exact same comment. Maybe There exists a means you are able to get rid of me from that assistance? Many many thanks!
Neregistrovaný - , 14.12.2022 03:59, flor.fuqua(`na`)yahoo.com
Simply want to say your report is as shocking. The clarity within your article is actually nice and i can presume you happen to be an authority on this subject. Perfectly with all your permission allow me to to seize your feed to maintain up to date with forthcoming post. Thanks 1,000,000 and remember to keep it up the gratifying work.
Neregistrovaný - , 9.1.2023 13:12, nicole.premo86(`na`)gmail.com
Hello there There. I found your website working with msn. It is a really well created article. I'll Be sure to bookmark it and return to read a lot more of the practical data. Thanks to the publish. I’ll surely comeback.
Neregistrovaný - , 9.1.2023 13:34, daly.essie(`na`)gmail.com
Thanks for your personal wonderful putting up! I truly appreciated looking through it, you can be a fantastic creator.I'll make sure to bookmark your blog and will ultimately return later on in life. I desire to persuade which you go on your excellent work, have a good weekend!
Neregistrovaný - , 9.1.2023 13:41, augustina.monaghan79(`na`)gmail.com
It is grateful for the help in this question how I can thank you?
Neregistrovaný - avenue17, 30.1.2024 21:34, sdfhgertrbam(`na`)gmail.com
The good result will turn out
Neregistrovaný - novopet, 31.1.2024 13:28, novopetrbam(`na`)gmail.com
I can not take part now in discussion - there is no free time. I will be free - I will necessarily express the opinion.
Neregistrovaný - continent telecom, 6.2.2024 20:46, dfulkiletrbam(`na`)gmail.com
I agree with told all above.
Neregistrovaný - virtual numbers, 7.2.2024 10:51, iulhmyhurbam(`na`)gmail.com
Simply Shine
Neregistrovaný - european sailing, 7.2.2024 17:43, vserkuolrbam(`na`)gmail.com
Certainly. It was and with me. We can communicate on this theme. Here or in PM.
Neregistrovaný - virtual local numbers, 11.2.2024 12:59, vitrtyolrbam(`na`)gmail.com
I apologise, but it not absolutely approaches me.
Neregistrovaný - avenue17, 28.2.2024 12:17, dfasdxzlrbam(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!