lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
<<--  <-  12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ->   -->>
Zapekaný plnený syr s bielou plesňou
Šampiňóny očistíme, nakrájame na plátky. Nakrájanú cibuľu urestujeme na oleji, pridáme šampiňóny, okoreníme a podusíme. Syrom odkrojíme vršky, lyžičkou vydlabeme vnútrajšok vzniknú nám syrové mišti...
Jana Osuská, 18.7.2006, Reakcií: 9, Posledná: 16.4.2007 10:38
Aljašský losos v cestíčku s malým šalátom a sójovo–sé...
Z múky, vajec, mlieka, sambalu, soli a korenia si pripravíme cesto. V pripravenom ceste obalíme lososa a smažíme v oleji. Z paradajok, šalátu a olivového oleja si urobíme malý šalát. Omáčku pripra...
Kristína Farkašová, 12.7.2006
Zapečené strigoloni s aljašským lososom, paradajkami,...
Paradajky orestujeme na šalotke a cesnaku. Pridáme lososa, mozzarellu, bazalku, soľ a korenie. Všetko spolu zamiešame s uvarenými cestovinami. Zo smotany a parmezánu si urobíme omáčku, ktorou zalej...
Miriam Kuhlová, 6.7.2006, Reakcií: 6, Posledná: 8.1.2008 20:12
Závin z aljašského lososa s brokolicou a omáčkou z če...
Vyváľame si cesto na tenký plátok. Pridáme na masle orestovaný špenát dochutený cesnakom, soľou a korením. Na to položíme lososa, zabalíme a potrieme žĺtkom. Pečieme na 200 oC cca 15 minút. Omáčku ...
Jana Osuská, 30.6.2006
CESNAKOVÁ KRÉMOVÁ POLIEVKA SO ŠPARGĽOU
Vrchné kúsky špargle necháme vcelku a povaríme ich v osolenej vode asi 3 minúty a potom ich prudko ochladíme, najlepšie vo vode s ľadom.
Jana Osuská, 28.6.2006, Reakcií: 5, Posledná: 28.10.2007 16:25
POLIEVKA Z GRILOVANÝCH PARADAJOK SO SMOTANOU
Paradajky a červenú cibuľu rozpolíme a s tymianom rozložíme na plech, pokropíme olivovým olejom, ochutíme čiernym korením a pečieme pod rozpáleným grilom asi 20 minúť, kým sú všetky kúsky zeleniny ...
Miriam Kuhlová, 14.6.2006
Syrový koláč
Je hneď hotový, skvelo vyzerá a ešte lepšie chutí. Môžete použiť akýkoľvek syr, pevnejšie druhy nahrubo nastrúhajte.
Jana Osuská, 18.5.2006, Reakcií: 14, Posledná: 14.8.2008 21:54
Mandľové cukrovinky
Tieto úžasné cukrovinky dávajte na stôl postupne – hrozí totiž závislosť. Budete ich papať a papať a nebudete môcť prestať…
Jana Osuská, 13.4.2006, Reakcií: 1, Posledná: 13.4.2006 14:52
Rýchle cestoviny
Toto jedlo pripravíte veľmi rýchlo a s minimálnou námahou...
Kristína Farkašová, 6.4.2006, Reakcií: 2, Posledná: 3.5.2007 20:14
Pečená ryba s bylinkami
Na prípravu tohto jedla môžete použiť akúkoľvek čerstvú morskú či sladkovodnú rybu, pokiaľ si ju necháte v predajni očistiť, budete to mať s prípravou naozaj veľmi jednoduché.
Jana Osuská, 3.4.2006, Reakcií: 2, Posledná: 11.8.2006 15:42
Opečený biely syr s pikantným kuskusom
Opečený biely syr je naozaj chutným jedlom pre vyznávačov nemäsitej stravy. Nebojte sa korenia a budete milo prekvapený.
Miriam Kuhlová, 28.3.2006, Reakcií: 14, Posledná: 5.10.2007 14:03
Zapečené mexické tortilly
Trúbu predhrejte na 190°C. Na panvici zahrejte olej, opražte na ňom cibuľku, papriky a pol chilli papričky. Na vyššom plameni za stáleho miešania smažte päť až osem minút, až papriky takmer zmäknú....
Miriam Kuhlová, 17.3.2006, Reakcií: 3, Posledná: 12.5.2006 12:06
Studená paradajková polievka
SUROVINY:600 g paradajok, 2 strúčiky cesnaku, 1 uhorka, ocot, olej
Jana Osuská, 2.9.2005, Reakcií: 2, Posledná: 25.5.2006 11:54
Bouillabaisse z tresky
SUROVINY:800 g solenej tresky, 2 biele cibule najemno nakrájané, 4 paradajky nakrájané na štvrťky, olúpané a zbavené semien, 4 strúčiky cesnaku, 4 stredne veľké olúpané zemiaky, 1 pór, nie príliš v...
Jana Osuská, 31.8.2005, Reakcií: 2, Posledná: 3.11.2005 14:49
Pečené hrušky s hrozienkami
SUROVINY:4 celé hrušky, 50 g cukru, šťava z 1 citróna, ¼ struku vanilky prekrojeného na polovice, 50 g hrozienok namočených v 5 cl calvadosu
Miriam Kuhlová, 30.8.2005
Zelenina na grécky spôsob
SUROVINY: 4 malé mrkvy, 4 malé okrúhlice, 8 cibúľ, 2 malé tekvičky, 1 fenikel, 4 malé artičoky, 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžica bieleho vínneho otctu, 5 polievkových lyžíc bieleho vína
Jana Konečná, 26.8.2005
Čučoriedkový dezert
Zmiešaním vanilkového jogurtu a nízkotučného tvarohu si vytvoríte chutný, ale najmä zdravý dezert. Použiť môžete akékoľvek lesné ovocie, ktoré máte k dispozícii.
Kristína Farkašová, 14.9.2004, Reakcií: 2, Posledná: 12.5.2006 14:37
Banánové tiramisu
400 g nízkotučného tvarohu , 350 g syra mascarpone ,3 PL hnedého rumu, 80 g cukru, 8 PL kávy espreso
Kristína Farkašová, 9.9.2004, Reakcií: 2, Posledná: 9.9.2004 16:13
Plnené kuracie prsia s banánom
4 porcie vykostených kuracích pŕs 3 pokrájané sušené figy2 banány nakrájané na kocky + 2 banány nakrájané na 10 cm dlhé pásiky2 PL nakrájaného čerstvého rozmarínu
Kristína Farkašová, 9.9.2004, Reakcií: 3, Posledná: 5.12.2006 11:29
Kokosová krémová polievka s banánmi
4 banány60 g cibule 2 cesnakové strúčiky 2 červené a zelené čili papričky2 PL oleja 400 ml kokosového mlieka200 ml odstredeného mlieka400 ml kuracieho vývaruŠťava z 1 limety1 zväzok koriandra, soľ2...
Kristína Farkašová, 9.9.2004, Reakcií: 2, Posledná: 3.11.2005 14:51
<<--  <-  12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ->   -->>
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!