lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
<<--  <-  17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ->   -->>
Valachová desiata
700 g bravčového pleca, 2 sardely, 2 vajcia, 8 lyžíc mlieka, 40 g masla, 150 g žemle, cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ.
Jana Osuská, 25.4.2002, Reakcií: 1, Posledná: 30.1.2006 13:31
Rebierko pod klobúkom
600 g zemiakov, 100 g cibule, 110 g masla, 1/8 l bieleho sladkého vína, 750 g kyslej kapusty, 4 údené rebierka asi po 150 g, 1/4 l šľahačkovej smotany, soľ, mleté čierne korenie, štipku muškátového...
Jana Osuská, 24.4.2002
Kotlety od Bety
4 bravčové kotlety asi po 150 g, ½ lyžičky mletého čierneho korenia, 2 lyžice oleja, 250 g kuriatok, 2 lyžice masla, soľ, 1 lyžica sójovej omáčky, 1/8 l smotany, 2 lyžičky petržlenovej vňate
Martina Jeníková, 23.4.2002
Ovocné karé
4 rezne bravčového karé bez kosti (po 150 g), 100 ml kyslej smotany, 100 ml červeného vína, 100 ml portského vína, 1 fľaša čerešňového kompótu (500 g), 20 ml čerešňovej šťavy, 1 lyžica maizeny, 1 l...
Jana Osuská, 22.4.2002
Plnka piatich chutí
400 g bravčového stehna, 200 g šunky, 200 g tvrdého syra, 2 vajcia, smotana, mlieko, šampiňóny, kapia, hladká múka, olej na vyprážanie, strúhanka, karí korenie, soľ.
Kristína Farkašová, 19.4.2002
Bravčové rezne a cukinou
1000 g vykosteného karé, 100 g syra Niva, 2 cukiny, 2 paradajky, 120 ml bieleho vína, 1 kocka mäsového bujónu, 2 strúčiky cesnaku, maslo, múka, olej, 1 lyžica horčice, mleté čierne korenie, soľ.
Jana Osuská, 18.4.2002
Králik „Madrid“
1 králik, 200 ml bieleho vína, 400 g paradajok, 75 g celých zelených olív, 5 čiernych olív, 3 strúčiky cesnaku, 4 lyžice citrónovej šťavy, 3 lyžice olivového oleja, olej, 2 lyžice rozmarínu, mleté ...
Martina Jeníková, 17.4.2002, Reakcií: 1, Posledná: 28.1.2023 01:55
Košické bravčové
200g bravčového mäsa zo stehna, 200g mrazeného hrášku, 3 plátky ananásu, 2 lyžice oleja, 150 g póru, 1 lyžica sladkej sójovej omáčky, 2 lyžice kečupu, ½ lyžice ostrej horčice, soľ, mletá čer...
Martina Jeníková, 16.4.2002
Glazúrované pomarančové rebierko
2 kg bravčových rebierok, 4 lyžice slanej sójovej omáčky, 4 lyžice sójového oleja, 5 lyžíc pomarančového lekváru, ¼ l 100% pomarančovej šťavy.
Martina Jeníková, 15.4.2002
Portugalské mäsko
800 g pliecka alebo falošná sviečkovica, 2 lyžice oleja, 1 lyžička soli, 1 cibuľa, 1 bobkový list, 3 sardelky, 1/8 l portského vína, 6 zrniek celého čierneho korenia, 1 lyžička octu, 1 lyžička cukr...
Kristína Farkašová, 12.4.2002
Zajac po chorvátsky
1000 g zajačieho mäsa, 150 g slaniny, 100 ml bieleho vína, 1 cibuľa, 6 strúčikov cesnaku, 2 veľké rajčiny, 100 ml oleja, 1 lyžica múky, pol viazaničky petržlenovej vňate, 2 bobkové listy, 1 rozmarí...
Martina Jeníková, 11.4.2002
Kohútik jarabý
1 malý kohút, 40 g masla, 350 g orechov, 30 g bravčovej masti, 1 lyžica múky, 6 strúčikov cesnaku, 3 stopky petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ.
Jana Osuská, 10.4.2002
Kurča Koruna
1500 g kurčaťa, 500 g údenej krkovičky, 200 g kukurice, 250 g vylúpaného čerstvého (alebo mrazeného) bôbu, 380 g paradajok, 380 g zemiakov, 1500 ml vody, 1 cibuľa, 1 viazanička byliniek podľa výber...
Natália Krížová, 9.4.2002
Kapustová špecialita Viktor
180 g bravčového mäsa, 150 g kabanosu, 75 g údenej slaniny, 50 ml smotany, 220 ml mlieka, 100 g cibule, 50 g masti, 150 g ryže, 500 g kyslej kapusty, 50 g tuku na pekáč, 35 g strúhanky na pekáč, če...
Kristina Farkašová, 8.4.2002
Hrozienkovo – mandľová kačica
1 kačica, 2 vajcia, 200 ml mlieka, 100 ml bieleho vína, 100 ml koňaku, 100 ml ananásovej šťavy, 100 g medu, 200 g sušených sliviek, 100 g olúpaných mandlí, 50 g hrozienok, 1 jablko, 100 g chlieb be...
Jana Osuská, 5.4.2002
Kornflek
500 g hovädzieho mäsa, 250 g teľacieho mäsa, 1 kurča nakrájané na kúsky, 100g kukuričných zŕn, 350 g masla, 300 g cibule a zemiakov, 500 g mrkvy, 500 g paradajok, zelená paprika, zelená fazuľka, 3 ...
Natália Krížová, 4.4.2002
Hydinovo – bravčová pochúťka
600 g morčacích pŕs, 200 g bravčového mäsa, 100 g morčacích žalúdkov, 70 g údenej šunky, 100 g slaniny, 1 vajce, 50 g nastrúhaného ovčieho syra, 100 ml červeného vína, 200 g gaštanov, 100 ml oleja,...
Jana Osuská, 3.4.2002
Hydinovo – bravčová pochúťka
600 g morčacích pŕs, 200 g bravčového mäsa, 100 g morčacích žalúdkov, 70 g údenej šunky, 100 g slaniny, 1 vajce, 50 g nastrúhaného ovčieho syra, 100 ml červeného vína, 200 g gaštanov, 100 ml oleja,...
Natália Krížová, 28.3.2002
Rezne z moriaka v lístkovom ceste
4 veľké rezne z pŕs moriaka, 100 g masla, 4 tenké plátky ementálskeho syra, nastrúhaný parmezán, 400 g lístkového cesta (polotovar), udusenú zeleninu na obloženie, mleté čierne korenie, soľ.
Martina Jeníková, 27.3.2002
Morka s teľacím mäsom a gaštanmi
1 mladá morka (asi 2500 g), 500 g teľacieho mäsa, 250 g slaniny, 4 žĺtky, 100 g masla, 300 ml sladkej smotany, 1 kg gaštanov, 100 ml červeného vína, 30 ml koňaku (brandy), 30 ml rumu, 200 ml oleja,...
Natália Krížová, 26.3.2002
<<--  <-  17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ->   -->>
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!