PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Valachová desiata |
| 700 g bravčového pleca, 2 sardely, 2 vajcia, 8 lyžíc mlieka, 40 g masla, 150 g žemle, cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ. | Jana Osuská, 25.4.2002, Reakcií: 1, Posledná: 30.1.2006 13:31 |
|
Rebierko pod klobúkom |
| 600 g zemiakov, 100 g cibule, 110 g masla, 1/8 l bieleho sladkého vína, 750 g kyslej kapusty, 4 údené rebierka asi po 150 g, 1/4 l šľahačkovej smotany, soľ, mleté čierne korenie, štipku muškátového... | Jana Osuská, 24.4.2002 |
|
Plnka piatich chutí |
| 400 g bravčového stehna, 200 g šunky, 200 g tvrdého syra, 2 vajcia, smotana, mlieko, šampiňóny, kapia, hladká múka, olej na vyprážanie, strúhanka, karí korenie, soľ. | Kristína Farkašová, 19.4.2002 |
|
Bravčové rezne a cukinou |
| 1000 g vykosteného karé, 100 g syra Niva, 2 cukiny, 2 paradajky, 120 ml bieleho vína, 1 kocka mäsového bujónu, 2 strúčiky cesnaku, maslo, múka, olej, 1 lyžica horčice, mleté čierne korenie, soľ. | Jana Osuská, 18.4.2002 |
|
Králik „Madrid“ |
| 1 králik, 200 ml bieleho vína, 400 g paradajok, 75 g celých zelených olív, 5 čiernych olív, 3 strúčiky cesnaku, 4 lyžice citrónovej šťavy, 3 lyžice olivového oleja, olej, 2 lyžice rozmarínu, mleté ... | Martina Jeníková, 17.4.2002, Reakcií: 1, Posledná: 28.1.2023 01:55 |
|
Košické bravčové |
| 200g bravčového mäsa zo stehna, 200g mrazeného hrášku, 3 plátky ananásu, 2 lyžice oleja, 150 g póru, 1 lyžica sladkej sójovej omáčky, 2 lyžice kečupu, ½ lyžice ostrej horčice, soľ, mletá čer... | Martina Jeníková, 16.4.2002 |
|
Portugalské mäsko |
| 800 g pliecka alebo falošná sviečkovica, 2 lyžice oleja, 1 lyžička soli, 1 cibuľa, 1 bobkový list, 3 sardelky, 1/8 l portského vína, 6 zrniek celého čierneho korenia, 1 lyžička octu, 1 lyžička cukr... | Kristína Farkašová, 12.4.2002 |
|
Zajac po chorvátsky |
| 1000 g zajačieho mäsa, 150 g slaniny, 100 ml bieleho vína, 1 cibuľa, 6 strúčikov cesnaku, 2 veľké rajčiny, 100 ml oleja, 1 lyžica múky, pol viazaničky petržlenovej vňate, 2 bobkové listy, 1 rozmarí... | Martina Jeníková, 11.4.2002 |
|
Kapustová špecialita Viktor |
| 180 g bravčového mäsa, 150 g kabanosu, 75 g údenej slaniny, 50 ml smotany, 220 ml mlieka, 100 g cibule, 50 g masti, 150 g ryže, 500 g kyslej kapusty, 50 g tuku na pekáč, 35 g strúhanky na pekáč, če... | Kristina Farkašová, 8.4.2002 |
|
Hrozienkovo – mandľová kačica |
| 1 kačica, 2 vajcia, 200 ml mlieka, 100 ml bieleho vína, 100 ml koňaku, 100 ml ananásovej šťavy, 100 g medu, 200 g sušených sliviek, 100 g olúpaných mandlí, 50 g hrozienok, 1 jablko, 100 g chlieb be... | Jana Osuská, 5.4.2002 |
|
Kornflek |
| 500 g hovädzieho mäsa, 250 g teľacieho mäsa, 1 kurča nakrájané na kúsky, 100g kukuričných zŕn, 350 g masla, 300 g cibule a zemiakov, 500 g mrkvy, 500 g paradajok, zelená paprika, zelená fazuľka, 3 ... | Natália Krížová, 4.4.2002 |
|
Hydinovo – bravčová pochúťka |
| 600 g morčacích pŕs, 200 g bravčového mäsa, 100 g morčacích žalúdkov, 70 g údenej šunky, 100 g slaniny, 1 vajce, 50 g nastrúhaného ovčieho syra, 100 ml červeného vína, 200 g gaštanov, 100 ml oleja,... | Jana Osuská, 3.4.2002 |
|
Hydinovo – bravčová pochúťka |
| 600 g morčacích pŕs, 200 g bravčového mäsa, 100 g morčacích žalúdkov, 70 g údenej šunky, 100 g slaniny, 1 vajce, 50 g nastrúhaného ovčieho syra, 100 ml červeného vína, 200 g gaštanov, 100 ml oleja,... | Natália Krížová, 28.3.2002 |
|
Morka s teľacím mäsom a gaštanmi |
| 1 mladá morka (asi 2500 g), 500 g teľacieho mäsa, 250 g slaniny, 4 žĺtky, 100 g masla, 300 ml sladkej smotany, 1 kg gaštanov, 100 ml červeného vína, 30 ml koňaku (brandy), 30 ml rumu, 200 ml oleja,... | Natália Krížová, 26.3.2002 |
|
|
|
|