PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kotlety „Sarajevo“ |
| 500g krátkych bravčových kotliet, 1 väčšia cibuľa, 50g tuku, mletá červená paprika, soľ, 250g zelenej papriky, 250g rajčiakov, 2dl smotany, 2 lyžice hladkej múky | Kristína Farkašová, 7.11.2001, Reakcií: 5, Posledná: 9.11.2001 10:27 |
|
Zbojníkov obed |
| 250g bravčového mäsa bez kostí, 150g bravčovej pečene, 100g párkov alebo klobásy, 50g údenej slaniny, 50g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 40g oleja | Martina Jeníková, 6.11.2001, Reakcií: 9, Posledná: 23.1.2006 06:22 |
|
Dračie sústo |
|
400g kuracieho mäsa, 3 lyžice masti, soľ, wei-su, hviezdička badiánu, 1dl kompótovej šťavy, 150g dračích očí, 30g olúpaných pražených arašidov, 2 bielky, 1 lyžica máčaného škrobu, kompót na ozdobu | Jana Osuska, 21.9.2001, Reakcií: 19, Posledná: 8.2.2006 06:23 |
|
Údená kačka s mandľami |
|
400g kačacieho mäsa, 3 lyžice masla, 1 cibuľa, 100g póru, 50g paprikových luskov, 100g olúpaných pražených mandlí, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 lyžicu vína , ½ lyžičky wei-su, , soľ, štipka ... | Jana Osuska, 21.9.2001 |
|
Kačka Natali |
|
400g kačacieho mäsa, 100g jedlých gaštanov, 50g bambusu s konzervy, 50g póru, 2 bielka, 2 lyžičky solamylu, 2 lyžice masti, 2 lyžice sójovej omáčky, štipka strúhaného zázvoru, pár zrniek anízu, soľ | Jana Osuska, 17.9.2001, Reakcií: 6, Posledná: 23.9.2001 17:48 |
|
Mandarinková kačka |
| 400g kačacích pŕs, 100g mandarinkového kompótu, 1 vajce, 2 lyžice solamylu, 2 lyžice vína, ½ lyžičky cukru, ½ lyžičky wei-su, 3 lyžice masti, strúhané vlašské orechy, soľ
| Jana Osuska, 5.9.2001, Reakcií: 13, Posledná: 3.12.2004 09:53 |
|
Haringy „Kodaň“ |
| 750g haringov, 4 lyžice oleja, 2 lyžice vinného octu, 1 lyžica vody, 2 lyžice rajčiakového pretlaku, 1 lyžica cukru, mleté čierne korenie, 1 lyžička jemne posekaného kôpru, petržlenová vňať, soľ | Jana Osuska, 24.8.2001, Reakcií: 1, Posledná: 22.6.2006 10:32 |
|
Zubáč „Brusel“ |
| 800g zubáča, artičoky, 200g homára alebo kreviet, 100g šampiňónov, 100g masla, 200g syrovej omáčky, citrón, soľ, petržlenová vňať, cibuľa, parmezán | Jana Osuska, 23.8.2001 |
|
|
|
|