lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Osem minút a dosť

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 9.5.2001
späť
Späť

Poslať
 

10 sekúnd – poumývanie tváre a hrdla pleťovým tonikom. V čase, kým pokožka vstrebáva kozmetický prípravok, môžeme postaviť vodu na kávu.
15 sekúnd – nanášanie hydratačného krému. Mastný krém (ktorého dôkladné rozotieranie vyžaduje viac času) nepredstavuje najvhodnejší základ pre tekutý mejkap, ktorý by sa v priebehu dňa mohol ,,roztiecť“ po tvári.
55 sekúnd – nanesenie podkladu - mejkapu – smerom od čela až k brade. Výborné je nanášať ho vlhkou špongiou. Podklad musí uschnúť – v opačnom prípade vytvorí na pokožke škvrny. Preto je nevyhnutná prestávka a môžeme ju využiť na umytie rúk, prípade na zobudenie detí.
30 sekúnd – čas na púder. Keďže máme na výber sypký alebo tuhý, vyberme si radšej ten prvý. Ľahšie sa nanáša na tvár a nemusíme mať obavy, že ho nanesieme priveľa. Ak púder neuznávate, máte pol minúty k dobru.
40 sekúnd – úprava a zvýraznenie obočia. Najlepšie očným tieňom (nie ceruzkou) alebo špirálou, tak budú pôsobiť prirodzenejšie a zamatovo. Ak sú vlásky čierne, stačí ich učesať kefkou.
90 sekúnd – zvýraznenie oka. Môžeme to robiť linkou, tieňmi alebo ceruzkou. Veľmi jemne zvýrazníme aj dolné viečko (najlepšie iba z vonkajšej strany). Horné viečko treba nalíčiť celé a to zhodne s jeho tvarom.
100 sekúnd – nanášanie očných tieňov. Celkom stačí jeden obľúbený tieň. Farba môže byť o čosi svetlejšia ako „kontúrka“. Pekný efekt dáva svetlá lesklá bodka na pohyblivej časti horného viečka (napr. telového alebo zlatistého perleťového odtieňa).
55 sekúnd – líčenie mihalníc. Čo robiť, aby pri uponáhľanom líčení čierna, hnedá alebo sivá maskara nezašpinila pokožku? Horné mihalnice líčime tak, že hľadíme nadol, pričom zrkadielko držíme približne vo výške hrudníka. Dolné mihalnice líčime tak, že hľadíme do zrkadielka nahor. Počas cenných sekúnd, kým maskara uschne, si môžeme upraviť účes.
25 sekúnd – nanášanie farby na líca. Tento kozmetický výrobok je múdre dávkovať šetrne, iba náznakom. Napokon – tvár je už pokrytá podkladom aj púdrom.
35 sekúnd – zvýraznenie kontúr pier. Táto činnosť si vyžaduje veľkú precíznosť. Ak chceme pery opticky zväčšiť, treba zvoliť ceruzku o jeden alebo dva tóny svetlejšiu ako samotný rúž.
25 sekúnd – tri pohyby rúžom. Presne toľko stačí na dôkladné nalíčenie pier. Najprv pokryjeme farbou dolnú peru, potom – iba dvomi ťahmi – hornú. Začíname od stredu a smerujeme s rúžom k ľavému kútiku úst. Potom zopakujeme túto činnosť k pravému kútiku.

Pri pravidelnom tréningu sa nalíčite aj za päť minút.

Diskusia k článku:

Chcela by som sa opytat, preco by sa obocie nemalo zviraznit ceruzkou ale tienom
Neregistrovaný - katarina, 18.5.2001 12:05, katmi(`na`)atlas.sk
Chcela by som sa opytat, preco by sa obocie nemalo zviraznit ceruzkou ale tienom
Neregistrovaný - katarina, 18.5.2001 12:05, katmi(`na`)atlas.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!